Το Samsung Galaxy S9 εμφανίστηκε στη λίστα του Geekbench με Android 8.1

Το Samsung Galaxy S9, Το Samsung Galaxy S9 εμφανίστηκε στη λίστα του Geekbench με Android 8.1

Τα Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9+ μπορεί να ανακοινώθηκαν επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο στο MWC 2018 με λειτουργικό Android 8.0 Oreo out-of-the-box αλλά δεν αποκλείεται να αναβαθμιστούν με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση τoυ λειτουργικού της Google στο κοντινό μέλλον. Το Samsung Galaxy S9 εθεάθη στη λίστα του Geekbench με Android 8.1.

Η Samsung που βρίσκεται σε διαδικασία roll-out της αναβάθμισης από Android Nougat σε Oreo λειτουργικό πολλών προγενέστερων μοντέλων της δεν έχει ανακοινώσει τίποτα προς το παρόν για την αναβάθμιση της τελευταίας ναυαρχίδας της.

Η καταχώρηση ωστόσο στα benchmarking sites της ευρωπαϊκής έκδοσης του Galaxy S9 με κωδική ονομασία SM-G960F και octa-core Exynos 9810 system-on-chip δείχνει τουλάχιστον ότι η αναβάθμιση βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Εκτός απροόπτου το ρολάρισμα θα γίνει μαζί με το update του μεγαλύτερου «αδερφού» Galaxy S9+ που δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά λίγο μόλις καιρό μετά την κυκλοφορία του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jordan

samy for ever….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung

Η Samsung λανσάρει φορτιστή 50W που κοστίζει 70 ευρώ

Εάν αγοράσετε ένα smartphone προηγμένης τεχνολογίας της Samsung ή και ένα μεσαίας κατηγορίας, δεν υπάρχει φορτιστής στη συσκευασία.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.