Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

samsung one ui android pie galaxy s8 s8+ note8, Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε το Samsung One UI με Android Pie για τα S9, S9+ και Note 9 χωρίς να γίνει αναφορά σε άλλες συσκευές που θα το λάβουν, αλλά νέες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ετοιμάζεται και για τα Galaxy S8, S8+ και Note 8, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αναφορά για ημερομηνία διάθεσής του.

Πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν η Samsung δεν αναφέρθηκε καθόλου στις ναυαρχίδες του 2017 όταν έγιναν γνωστές οι συσκευές που θα λάβουν την αναβάθμιση με το One UI τον Ιανουάριο. Η λογική λέει πως τα Galaxy S8, S8+ και Note 8 θα αναβαθμιστούν αλλά μέχρι να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από τη Samsung θα πρέπει απλά να περιμένουμε.

Οι πληροφορίες που προέρχονται από ομάδα developers της Samsung στην Κορέα, αναφέρουν πως εργάζονται πάνω στην έκδοση firmware με κωδικό N950FXXU5DRK4, με τα τελευταία τέσσερα γράμματα να αφορούν την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android. Η τωρινή έκδοση firmware του Note 8 τελειώνει σε CRxx, με το γράμμα “C” να υποδηλώνει το Android Oreo, και απο τη στιγμή που το firmware που διέρρευσε ξεκινάει από το γράμμα “D”, ίσως να δείχνει πως η έκδοση αυτή είναι η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε Android Pie.

Η αποκάλυψη σχετικά με αυτό το θέμα έγινε από το χρήστη Ice Universe στο twitter, ο οποίος συνήθως είναι έγκυρος αναφορικά με όσα δημοσιεύει, οπότε υπάρχει η πιθανότητα η Samsung να ετοιμάζει την αναβάθμιση για τα S8, S8+ και Note 8. Bέβαια δε θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έχουμε απλά μια αναβάθμιση στο Android Oreo με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, αλλά μιας και το Note 8 έχει συμπληρώσει ήδη ένα χρόνο ζωής στην αγορά, θα ήταν πιο λογικό να έχουμε την ανάπτυξη του firmware βασισμένο στο Android Pie.

samsung one ui android pie galaxy s8 s8+ note8, Το Samsung One UI με Android Pie έρχεται στα Galaxy S8, S8+ και Note 8;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Lol, η Sony έχει ήδη 6 κινητά με Android 9, ξεκίνησε και η αναβάθμιση των ΧΖ1, compact και ΧΖ Premium σήμερα

djfapples

Η SONY σε θέματα αναβαθμίσεων είναι από τις κορυφαίες στο Android

VasilisN9

Η Sony έχει stock Android όπως και άλλα 350 κινητά. Η Samsung έχει στο Oreob το 90% των χαρακτηριστικων του android Pie. Η Samsung κάνει optimize το android Pie για να εχει χαρακτηριστικα του Android 10. Φάτε stock boring android.

Τακης

Αν δεν ερθει θα τα παρατησω ολα και θα παω στην χουαβει. Δεν γινεται ναυαρχιδα 1000ευρω να μην παρει την αναβαθμιση επειδη εκλεισε ενα χρονο κυκλοφοριας.

NtinosMD

αναμενουμε τα παληκαρια απο xda ν κανουν τ θαυμα τους και ν κανουν port στο s7 οπως εκαναν και με το samsung experience launcher πιο παλια πριν βγει επισημα.

Vendetta

Η sony είναι πρωτοπόρος στις αναβαθμίσεις…και βρίσκεται στο πάτο των πωλήσεων. Όταν ο κάθε πικραμένος της Sony βλέπει άρθρο της Sammy και χαίρεται που έστω σε κάτι το κινητό του υπερισχύει…Έμπα καλέ μου Sonyστα. Εδώ είμαι εγώ όμως να σε προσγειώσω στην πραγματικότητα…

djfapples

Τί σχέση έχουν οι πωλήσεις με την SONY που είναι από τις ποιοτικότερες εταίριες? Οι πωλήσεις κ τα κέρδη είναι άλλο καπέλο

Bart

@Vendetta η διαφημίσεις της Sammy πιάνουν τόπο, σας κάνουν να έχετε και ψευδαισθήσεις, κάτι σαν αυτό που κάνει η Απλ στους οπαδούς της και φτάσαμε να σκάμε μέχρι και 1769 για ένα τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή στην αγορά το ΧΖ3 βλέπω πως κάνει πάταγο με τα 644 που ζητάει η sony και είναι φυσιολογικό αν σκεφτείς τι σου προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ναι μπορεί να ζητάει περισσότερα από την Πόκο, αλλά έχει άλλη ποιότητα η συσκευή. Απάντηση θα δεχθώ με επιχειρήματα, γιατί είχα S8+ και πήγα σε ΧΖ3 και σε πληροφορώ πως είμαι απαιτητικός χρήστης και δεν μου έχει λείψει τίποτα από την συσκευή της Samsung.

djfapples

Κ εγώ σήμερα δούλεψα για αρκετά λεπτά το xz3 είναι κόσμημα πραγματικό οθοναρα, στέρεο ηχεία δυνατά κ UI SONY εγγύηση κ σε πρώτη τιμή πολύ καλή η SONY μπορεί να μην έχει πωλήσεις στο Android πολύ υψηλές αλλά έχει πρωτοπορησει κ στην 4Κ οθόνη σε κινητά κ στην αδιάβροχοποιηση, κ στο slowmotion video 960fps σε full HDκ στο 3d creator

Vendetta

@Bart ποιες ειναι πηγές σου για τον πάταγο που κάνει το XZ3?

Manoslve

Προτιμώ χίλιες φορές να καθυστερήσει η sammy να μου δώσει την αναβαθμίσει και να είναι σταθερή χωρίς bugs πάρα να έχω άμεση αναβάθμιση με ένα σωρό προβλήματα και bugs βλέπε pixel 3 και βέβαια από προσωπική εμπειρία που είχα με xz1. Άλλωστε το νέο ui της sammy είναι τόσο όμορφο και βελτιωμένο που αξίζει τον κόπο να περιμένω λίγο ακόμη όταν ήδη με το oreo το κινητό μου δουλεύει άψογα. Άλλωστε το ui της Sony είναι το απλό και κακα άσχημο που σιγά την αναβάθμιση που κάνει ενώ η sammy προσθέτει νέες λειτουργίες χρήσιμες για τον χρήστη που όπως έχει αποδειχθεί στην πορεία μεταγενέστερα ακόμα και Google της ενσωματώνει σε επόμενα software updates της.

Vendetta

Manoslve θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Άσχετα με την κοντρα με τα παιδιά της sony προτείνω επίσης να μην κάνουμε κατευθείαν update όλοι μας (ανεξαρτήτως εταιρίας). Αναμένουμε τα σχόλια καθώς και τις επόμενες αναβαθμίσεις ώστε να έχουμε ένα τελείως stable λειτουργικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Φήμες για ακόμα μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη και προστασία Gorilla Glass Armor

Μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη φημολογείται ότι θα έχει το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 της Samsung που περιμένουμε να έρθει το καλοκαίρι.

Gear Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Ring: Τον Αύγουστο και με περιορισμένες λειτουργίες

Το Samsung Galaxy Ring παρουσιάστηκε επίσημα αλλά η εταιρεία δεν το έχει ακόμα κυκλοφορήσει, ούτε έχει ανακοινώσει τις προδιαγραφές.

Smartphones Apple featured Galaxy

Ακόμα και στην Κορέα αρχίζουν να προτιμούν τα iPhone από τα Samsung Galaxy

Για χρόνια, τα smartphone της Samsung ήταν οι συσκευές με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Νότια Κορέα, όπου έχει την έδρα της από το 1938.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy A55 & A35: Όλα τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Τα Samsung Galaxy A55 και Α35 έγιναν επίσημα και λίγο αργότερα δημοσιεύθηκαν μερικά προωθητικά βίντεο για το δίδυμο μεσαίας κατηγορίας.