Το Twitch για iOS και iPadOS αποκτά λειτουργικότητα SharePlay

, Το Twitch για iOS και iPadOS αποκτά λειτουργικότητα SharePlay

Τον Οκτώβριο η Apple κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις iOS 15.1 και iPadOS 15.1 στους χρήστες, οι οποίες έφεραν πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του SharePlay. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν περιεχόμενο από διάφορες εφαρμογές ροής με φίλους μέσω κλήσεων FaceTime και τώρα υποστηρίζεται και το Twitch.

Οι χρήστες σε iOS 15.1 και μεταγενέστερες εκδόσεις και iPadOS 15.1 και νεότερες εκδόσεις θα μπορούν να μεταβούν στο Twitch κατά τη διάρκεια μιας κλήσης FaceTime και να επιλέξουν μια ζωντανή ροή για να παρακολουθήσουν μαζί με άτομα στην άλλη γραμμή. Τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής θα συγχρονιστούν για όλους τους χρήστες στην κλήση και κάθε χρήστης θα υπολογίζεται ως ξεχωριστός θεατής. Οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν, να ακολουθούν, να εγγραφούν και να επευφημούν τη ροή μέσω του δικού τους λογαριασμού Twitch.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Pro Apple Apple iOS

iOS 18: Φήμες ότι μετατρέπει τα AirPods Pro σας σε πολύ χρήσιμη ιατρική συσκευή

Την περασμένη χρονιά, ο FDA δημιούργησε μια νέα κατηγορία ακουστικών βαρηκοΐας που μπορούν να αγοραστούν χωρίς ιατρική συνταγή.

Business App Store Apple Apple iOS

Apple: Έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της Epic Games – Το αποκάλεσε “απειλή” για το οικοσύστημα iOS

Ο πόλεμος μεταξύ Epic και Apple δεν έχει τελειωμό, με την πρώτη να κοινοποιεί πως το Κουπερτίνο έκλεισε τον λογαριασμό προγραμματιστή της.

Smartphones Apple Apple iOS featured

iOS 18: Ποια μοντέλα iPhone αναμένεται να αναβαθμιστούν

Tο iOS 18 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο αλλά το hype έχει ξεκινήσει αφού αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη αναβάθμιση λογισμικού στα iPhone.

Software Apple Apple iOS iOS

iOS 18: Η τεχνητή νοημοσύνη ίσως βελτιώσει τις πωλήσεις στην Κίνα

Οι φημολογούμενες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης του iOS 18 θα μπορούσαν να αναζωογονήσουν τις πεσμένες πωλήσεις iPhone στην Κίνα.