Το Twitter δοκιμάζει έναν νέο τρόπο για να σας επιτρέπει να προσθέτετε προειδοποιήσεις περιεχομένου στις αναρτήσεις σας

, Το Twitter δοκιμάζει έναν νέο τρόπο για να σας επιτρέπει να προσθέτετε προειδοποιήσεις περιεχομένου στις αναρτήσεις σας

Το Twitter δοκιμάζει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν συγκεκριμένες προειδοποιήσεις περιεχομένου σε μεμονωμένες φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύονται σε tweets. Η πλατφόρμα σημείωσε ότι η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε «ορισμένους» χρήστες κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

Αν και το Twitter είχε ήδη έναν τρόπο να προσθέτει προειδοποιήσεις περιεχομένου στα tweets, ο μόνος τρόπος για να το κάνετε ήταν να προσθέσετε την προειδοποίηση σε όλα τα tweets σας. Με άλλα λόγια, κάθε φωτογραφία ή βίντεο που δημοσιεύετε θα έχει μια προειδοποίηση περιεχομένου, ανεξάρτητα από το εάν περιέχει ευαίσθητο υλικό ή όχι. Η νέα δυνατότητα που δοκιμάζει σάς επιτρέπει να προσθέτετε την προειδοποίηση σε μεμονωμένα tweets.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Twitter, όταν επεξεργάζεστε μια εικόνα ή ένα βίντεο, πατώντας το εικονίδιο σημαίας στην κάτω δεξιά γωνία της γραμμής εργαλείων, μπορείτε να προσθέσετε μια προειδοποίηση περιεχομένου. Η επόμενη οθόνη σάς επιτρέπει να κατηγοριοποιήσετε την προειδοποίηση, με επιλογές όπως “γυμνό”, “βία” ή “ευαίσθητο”. Μόλις δημοσιεύσετε το tweet, η εικόνα ή το βίντεο θα εμφανίζονται θολά και επικαλύπτεται με μια προειδοποίηση περιεχομένου που εξηγεί γιατί το επισημάνατε. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ στην προειδοποίηση εάν θέλουν να δουν το περιεχόμενο.

Εάν δεν επισημάνετε το περιεχόμενο όταν δημοσιεύετε ευαίσθητο υλικό, το Twitter – όπως ήδη κάνει – θα βασιστεί στις αναφορές χρηστών για να αποφασίσει εάν το περιεχόμενό σας θα πρέπει να έχει προειδοποίηση ή όχι. Εκτός από το πείραμα προειδοποίησης περιεχομένου, το Twitter ανακοίνωσε χθες ότι δοκιμάζει έναν τρόπο για να χειριστεί τη διαδικασία αναφοράς. Αντί να ρωτήσει τον χρήστη ποιους κανόνες παραβιάζει το tweet, θα δώσει στον χρήστη την ευκαιρία να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη και με βάση αυτή την απάντηση, θα καθορίσει μια συγκεκριμένη παραβίαση.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.