Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11

whatsapp, Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11 αργότερα μέσα στη χρονιά. Μάλιστα, το Κέντρο βοήθειας WhatsApp αναφέρει ότι αυτή τη στιγμή υποστηρίζονται μόνο το iOS 12 και οι νεότερες εκδόσεις.

Η Μeta προσθέτει διαρκώς νέες δυνατότητες στην εφαρμογή, οι οποίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από τα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα. Παράλληλα, η υποστήριξη τους κοστίζει χρήματα και εάν τις χρησιμοποιεί μικρό ποσοστό ανθρώπων δεν έχει νόημα.

Το WhatsApp άρχισε να προειδοποιεί τους χρήστες iPhone σε iOS 10 και iOS 11 ότι πρέπει να κάνουν αναβάθμιση σε iOS 12 ή νεότερη έκδοση για να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή. Διαφορετικά, η εφαρμογή θα σταματήσει να λειτουργεί στα τηλέφωνά τους μετά τις 24 Οκτωβρίου.

Τα δύο τηλέφωνα που τρέχουν iOS 10 και iOS 11 αυτή τη στιγμή και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για άλλη αναβάθμιση λειτουργικού συστήματος είναι το iPhone 5 και το iPhone 5c. Αυτές οι συσκευές κυκλοφόρησαν πριν από περίπου δέκα χρόνια, επομένως δεν θα τις χρησιμοποιούν και πολλοί.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones Apple Chip iPhone

iPhone 16 Pro: Θα είναι το chip A18 Pro το πιο γρήγορο του κόσμου;

Το να στεφθεί ένα smartphone το πιο γρήγορο του κόσμου είναι σίγουρα ένας πολύ ελκυστικός τίτλος που οι top εταιρείες θέλουν να κατακτούν.