Το WhatsApp θα υποστηρίζει 1.024 συμμετέχοντες ανά ομάδα

whatsapp, Το WhatsApp θα υποστηρίζει 1.024 συμμετέχοντες ανά ομάδα

Οι χρήστες WhatsApp με μεγάλο κοινωνικό περίγυρο θα γίνουν πολύ ευτυχισμένοι με την επερχόμενη δυνατότητα που δίνει η εφαρμογή. Το επόμενο χρονικό διάστημα πιθανότατα θα μπορείτε να προσθέσετε έως και 1024 φίλους σας σε μία ομαδική συνομιλία.

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp λανσάρει μια νέα δυνατότητα που αυξάνει το τρέχον όριο ομαδικής συνομιλίας 512 ατόμων σε 1024. Θυμίζουμε πως προηγουμένως οι χρήστες μπορούσαν να προσθέσουν έως 256 άτομα σε μία ομαδική συνομιλία, αλλά το WhatsApp είδε ότι αυτό δεν ήταν πια αρκετό και τον Ιούνιο του 2022 αύξησε το όριο στα 512 άτομα.

whatsapp, Το WhatsApp θα υποστηρίζει 1.024 συμμετέχοντες ανά ομάδα

Αυτή η αλλαγή έλυσε τα χέρια σε μεγάλες επιχειρήσεις με πολλούς υπαλλήλους που χρησιμοποιούν το WhatsApp για να συνεννοηθούν. Πριν από την αύξηση του ορίου, πολλές μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν το WhatsApp έπρεπε να κάνουν και να διαχειρίζονται πολλές ομαδικές συνομιλίες, επειδή δεν μπορούσαν να προσθέσουν όλους τους υπαλλήλους τους σε μία μόνο. Με τα 1024 άτομα θα καλυφθούν και οι πλέον μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σαν κύρια μέθοδο επικοινωνίας.

Για τους εγγεγραμμένους στο beta, η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μάλλον σύντομα, ενώ δεν έχει καθοριστεί πότε θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.