To YouTube Go θα… φύγει μέχρι τον Αύγουστο

youtube, To YouTube Go θα… φύγει μέχρι τον Αύγουστο

Μετά την κατάργηση του Chrome Lite νωρίτερα φέτος, η Google ετοιμάζεται να αφαιρέσει μία ακόμα “ελαφριά” εφαρμογή, το Youtube Go.

«Σήμερα, ανακοινώνουμε ότι το YouTube Go θα δύσει από τον Αύγουστο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Google στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Ο λόγος πίσω από αυτές τις καταργήσεις είναι πως ακόμα και οι entry-level συσκευές έχουν γίνει αρκετά ισχυρές για να τρέξουν την κύρια εφαρμογή (Chrome, Youtube), ενώ παράλληλα έχουν πέσει και οι τιμές συνδεσιμότητας.

Όταν το YouTube Go παρουσιάστηκε πριν από πέντε χρόνια, δεν πρόσφερε τη δυνατότητα στους χρήστες να σχολιάζουν, να δημοσιεύουν και να δημιουργούν περιεχόμενο ή να χρησιμοποιούν το Dark Mode. Πλέον όλα αυτά είναι απαραίτητα, επομένως η εφαρμογή είναι έτσι κι αλλιώς ανεπαρκής.

Η Google ισχυρίζεται πως δουλεύει πάνω στη δημιουργία πρόσθετων στοιχείων ελέγχου χρήστη που συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για εκείνους που δεν έχουν απεριόριστα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.