Τώρα μπορείτε να ακούσετε ηχογραφημένα Spaces Twitter σε iOS, Android και στον Ιστό

, Τώρα μπορείτε να ακούσετε ηχογραφημένα Spaces Twitter σε iOS, Android και στον Ιστό

Το Twitter επιτρέπει πλέον σε όλους τους χρήστες σε iOS, Android και web να ακούνε ηχογραφήσεις του Spaces, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για τους ακροατές που καθυστερούν σε μια ζωντανή μετάδοση.

Το Twitter δίνει επίσης σε «ορισμένους» hosts τη δυνατότητα εγγραφής Spaces σε iOS και Android. Παλαιότερα, μόνο οι χρήστες iOS μπορούσαν να ακούσουν και να ηχογραφήσουν Spaces.

Οι hosts μπορούν να ξεκινήσουν την εγγραφή ενός Space κάνοντας εναλλαγή στην επιλογή “Record Space”. Όταν είναι ενεργοποιημένη η εγγραφή, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο (REC) για τον κεντρικό υπολογιστή και τους συμμετέχοντες — οι ακροατές θα δουν επίσης το εικονίδιο, αν και δεν θα εμφανίζονται στην εγγραφή. Μετά το τέλος του Space, οι hosts μπορούν να δουν πόσα άτομα ήταν στο Space και να στείλουν στο Twitter έναν σύνδεσμο της ηχογράφησης. Οι οικοδεσπότες μπορούν επίσης να επιλέξουν την ώρα που θα ξεκινήσει η αναπαραγωγή του Space, επιτρέποντας στους hosts να επεξεργαστούν οποιοδήποτε κενό στην αρχή της εγγραφής.

Στο κέντρο βοήθειας του Twitter, η πλατφόρμα σημειώνει ότι οι εγγραφές θα είναι διαθέσιμες στο κοινό όταν τελειώσει ένα Space με δυνατότητα εγγραφής. Ο μόνος τρόπος για να κάνετε μια εγγραφή ιδιωτική είναι να τη διαγράψετε. Λάβετε υπόψη ότι το Twitter κρατά τις εγγραφές για 30 έως 120 ημέρες για να ελέγξει παραβιάσεις κανόνων.

Το Twitter επεκτείνει συνεχώς τις αίθουσες συνομιλίας του μόνο με ήχο από την κυκλοφορία της δυνατότητας το 2020. Τον Σεπτέμβριο, το Twitter άρχισε να επιτρέπει στους hosts να προσθέτουν έως και τρία Θέματα στους Χώρους τους, όπως Μουσική, Παιχνίδια και Ψυχαγωγία, δίνοντας στους ακροατές τη δυνατότητα να βρίσκουν Χώρους που ευθυγραμμίζονται με τα συμφέροντά τους. Ξεκίνησε επίσης να κυκλοφορεί το Ticketed Spaces στο iOS για hosts, για να χρεώνει τους ακροατές για την είσοδο και αργότερα άρχισε να προσφέρει ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης Spaces που παρέχει στους δημιουργούς πόρους για την προώθηση των Spaces τους.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.