Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

Try Galaxy AI, Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI της εταιρείας. Μέχρι τώρα μόνο οι κάτοχοι iPhone της Apple είχαν πρόσβαση.

Σύμφωνα με τη Samsung, καθώς περνάμε στην «εποχή της τεχνητής νοημοσύνης για κινητά», ο κορεατικός OEM προσπαθεί να δώσει σε περισσότερους χρήστες την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις προσφορές του. Μέσα από την εφαρμογή παίρνεις μια γεύση από την πιο πρόσφατη κορυφαία ναυαρχίδα της, το Galaxy S24 Ultra. H εταιρεία εξηγεί πως οι χρήστες θα βρουν ένα νέο widget στη δεύτερη σελίδα της αρχικής οθόνης, το οποίο υπογραμμίζει τις «core» λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης και του One UI 6.1.

Πατώντας μια λειτουργία θα παρέχεται μια γρήγορη εξήγηση σε βίντεο για το πώς θα λειτουργούσε η λειτουργία εάν είχατε ένα Galaxy S24.

Υπάρχουν πέντε λειτουργίες που μπορούν να δοκιμάσουν οι χρήστες.

1.Το Live Translation

Η εφαρμογή θα προσφέρει μια γρήγορη επίδειξη του πώς θα ήταν να επικοινωνείς με κάποιον σε διαφορετική γλώσσα. Η Samsung δηλώνει ότι η “αμφίδρομη μετάφραση κλήσεων” είναι ενσωματωμένη στην εφαρμογή τηλεφώνου της και υποστηρίζει 13 γλώσσες για μεταγραφές κειμένου και ήχου.

2.Το Note Assist

Προσφέρει περιλήψεις και οργάνωση σημειώσεων που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη, μετατρέποντας τις ογκώδεις παραγράφους σε ευανάγνωστα bullet-points.

3.Το Chat Assist

Eισέρχεται με τη δυνατότητα μετάφρασης μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο καθώς είναι ενσωματωμένο απευθείας στο πληκτρολόγιο Samsung.

4.To Circle to Search

Οι χρήστες θα δουν ένα παράδειγμα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εργαλείο της Google κάθε φορά που προκύπτει μια ερώτηση.

5. Το Photo Assist

Ένα σύντομο βίντεο-σεμινάριο θα εξηγήσει τη “Γενική Επεξεργασία” και πώς η τεχνητή νοημοσύνη της εταιρείας μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κάνουν την τέλεια λήψη. Η εταιρεία δηλώνει ότι το νέο widget θα δώσει επίσης μια ματιά στις νέες προηγμένες δυνατότητες κάμερας της σειράς S24. Όπως αναφέρεται, εξηγεί πώς οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν “καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες” χρησιμοποιώντας το Nightography Zoom. Υπάρχουν και demo για τα εργαλεία Super Steady και Portrait Mode.

Η Samsung προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες Android να πειραματιστούν με θέματα Galaxy και άλλα διαθέσιμα για τα Galaxy S24.

Oι δυνατότητες Galaxy AI πρόκειται να γίνουν διαθέσιμες και σε παλαιότερα μοντέλα της Samsung το επόμενο χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες για ορισμένες από τις διαθέσιμες λειτουργίες Galaxy AI το 2026.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 7: Φήμες ότι θα έρθει με σύστημα τριπλής κάμερας

Το Galaxy Z Flip 6 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά οι φήμες για το Z Flip 7 έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.