Twitter, μεταφράζει όλα τα tweets με ένα κλικ

Το Τwitter γίνεται ακόμα πιο κοινωνικό καθώς πλέον σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς όποιον θέλεις χωρίς να σε περιορίζει η γλώσσα στην οποία γράφει. Με ένα νέο κουμπί που πρόσθεσε τόσο στις mobile εκδόσεις του για iOS και Android όσο και στην web έκδοση επιτρέπει την απευθείας μετάφραση του tweet από οποιαδήποτε γλώσσα στα Αγγλικά.

Αυτό γίνεται μέσω ενός μεταφραστικού εργαλείου και με τη βοήθεια του Bing. Πάνω δεξιά σε κάθε tweet που εμφανίζεται στο timeline υπάρχει μια υδρόγειος η οποία αν την πατήσεις μεταφράζει το tweet από οποιαδήποτε γλώσσα στα Αγγλικά. Στις mobile εκδόσεις πρέπει να πατήσεις πάνω στο tweet και από κάτω εμφανίζεται η επιλογή της μετάφρασης. Προφανώς και δεν μπορεί να είναι ακριβής μετάφραση αλλά είναι αρκετή για να καταλάβεις το νόημα.

Η νέα λειτουργία ήρθε με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά θα βοηθήσει γενικότερα το twitter να εξαπλωθεί και να γίνει πιο δημοφιλές ειδικά σε περιπτώσεις όπου γίνονται σημαντικά γεγονότα ανά τον κόσμο.

, Twitter, μεταφράζει όλα τα tweets με ένα κλικ

, Twitter, μεταφράζει όλα τα tweets με ένα κλικ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
b16bkostas

Στα windows phone γίνεται εδώ και πάρα πολυ καιρό και χωρίς κουμπί κατευθείαν.. Απλά το κέντρο του κόσμου είναι τα αλλα λογισμικα..

Panos7GR

Και στο Android επίσης με το Google Translate και μάλιστα σε οποιαδήποτε γλώσσα θες (φυσικά και τα Ελληνικά)! 😉

Someone

Αυτό υπήρχε εδώ και καιρό θυμάμαι στο Android.

Manos Vs

Το αντροιντ το ειχε παντα αυτο.

Sh1t

Βρήκαν ευκαιρία αυτοί με τα Windows Phone να πούνε ότι έχουν την λειτουργία αυτή πιο νωρίς από Android και IOS. LOL απελπισμενοι μπας και βρήκε κάτι που έχουν τα wp και όχι τα υπόλοιπα OS.

nikos

@Sh1t να σου πω εσύ με το πληρέστατο λογισμικό και τις ατέλειωτες εφαρμογές,όταν πας να μπεις στο twitter μπαίνει ή κολλάει στο μενού και περιμένεις κανένα 5λεπτο να ξεκολλήσει?Αλλά ξέχασα μωρέ,τα android των 700+ ευρώ δεν κολλάνε πλέον!Συγχαρητήρια!Δεν πειράζει εγώ πήρα το κακόμοιρο το windows phone με 200€ και δουλεύει καλύτερα από το lagdroid τώρα από εφαρμογές και παιχνίδια να μας συγχωρείται που δεν έχουμε το candy crush γιατί είναι και γαμώ τα παιχνίδια!

Sh1t

@nikos Το θέμα δεν είναι το candy crush η τίποτα αλλά παιχνίδια αλλά λείπουν τα βασικά! Δεν έχει ούτε εφαρμογή Facebook (αυθεντική) και άλλες εφαρμογές είναι πολύ χάλια στα wp. Όσο για το lag τώρα πια το Android δεν lagαρει. OK μπορεί να μην είναι όσο smooth όσο wp και IOS αλλά όχι και ότι κολλάει τόσο που δεν μπορείς να κάνεις απλά πράματα χωρίς να κολλήσει!

nikos

@sh1t μπορεί να έχεις και δίκιο.εγώ την τελευταία φορά που έποιασα android στα χέρια μου(τετραπύρηνο με 1gb ram) ούτε τηλέφωνο δεν μπορούσα να πάρω χωρίς να λαγκάρει.Και δεν μιλάμε για πριν μια 5ετία αλλά τώρα πρόσφατα.Όσο για το marketplace εμένα προσωπικά με καλύπτουν οι εφαρμογές και ποιοτικά και ποσοτικά,αλλά ακόμη και αν δεν σε καλύπτουν περίμενε μέχρι το τέλος του έτους να δεις διαφορά!Νομίζω πως αυτή η τέλεια εμπειρία χρήσης που προσφέρει αξίζει λίγη αναμονή…

Sh1t

@nikos Η αλήθεια είναι ότι τα Windows Phone είναι πολύ smooth και στα φθηνά μοντέλα που έχω δοκιμάσει αλλά το μόνο που χρειάζεστε είναι εφαρμογές. Αν γεμίσει το store και είναι οι εφαρμογές αντάξιες του ios-android τότε τα wp θα αξίζουν πραγματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.