Twitter: Διακόπτει την υποστήριξη iPhone που τρέχουν iOS 11 ή παλαιότερο

Twitter, Twitter: Διακόπτει την υποστήριξη iPhone που τρέχουν iOS 11 ή παλαιότερο

Κάποια στιγμή, οι εταιρείες και οι δημιουργοί εφαρμογών εγκαταλείπουν τις παλιές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων. Όπως είναι λογικό, τα OS των φορητών συσκευών δεν αποτελούν εξαίρεση. Γι’ αυτό, το Twitter αφήνει πίσω του μία για πάντα το iOS 11.

Όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν το iOS 11

Πρόσφατα, το Twitter ανανέωσε το ιστορικών των σημειώσεων έκδοσης της εφαρμογής του στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, αλλά μία από τις πληροφορίες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι από εδώ και στο εξής η εφαρμογή της για τα iPhone δεν θα είναι συμβατή με το iOS 11 και όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Όσοι θέλουν λοιπόν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Twitter, θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του smartphone τους τουλάχιστον στην έκδοση 12. Αν η αναβάθμιση δεν είναι δυνατή, τότε θα πρέπει να εξετάσουν την αγορά μιας νεότερης συσκευής.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kakalos

Αντι νεας συσκευης εγω λεω να σταματησω το τουιτερ. Ή απλα να μπαινωαπο τον μπροουζερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.