Uhssup: Θα λανσάρει η Samsung το δικό της social network app στο MWC 2018;

Uhssup, Uhssup: Θα λανσάρει η Samsung το δικό της social network app στο MWC 2018;

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τη Samsung να «χτίζει» το δικό της οικοσύστημα εφαρμογών εξοπλίζοντας τις συσκευές της. Φήμες λένε τώρα ότι η κορεάτικη εταιρεία ετοιμάζεται να λανσάρει στο MWC 2018 το δικό της social network app με την ονομασία Uhssup.

Γιατί όχι; Ύστερα από εφαρμογές όπως οι Samsung Pay, Samsung Pass και Samsung Cloud δεν είναι απίθανο οι Κορεάτες να θέλουν να δημιουργήσουν τη δική της εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τους κατόχους των συσκευών τους.

Σύμφωνα με το κορεάτικο site HeraldCorp, το Uhssup θα είναι ουσιαστικά μία location-based εφαρμογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζουν την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο αλλά και να ανταλλάσουν μηνύματα μεταξύ τους.

Είναι το Uhssup η απάντηση της Samsung στις δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Facebook Messenger και το Twitter;

Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Αν η πληροφορία είναι ακριβής τότε δεν αποκλείεται να δούμε το λανσάρισμα του νέου app μαζί με τις ναυαρχίδες τις σειράς Galaxy, Galaxy S9 και Galaxy S9+ αυτήν την Κυριακή, στις 25 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αποτυχια θα ναι… οπως και το MILK π ειχε φιλοδοξιες να κατεβασει το spotify απο τον θρονο. social app κ μαλιστα περιορισμενο σε συσκευες μιας εταιρειας? Χανεται το concept του social

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.