iOS 9.0.2: Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Η Apple διέθεσε σήμερα το iOS 9.0.2, τη δεύτερη αναβάθμιση για το iOS 9, μια εβδομάδα μετά τη διάθεση του iOS 9.0.1 που έλυνε τα όποια προβλήματα είχαν εμφανιστεί από τη μετάβαση των συμβατών iPhone, iPad και iPod Touch στη νέα έκδοση του iOS.

Για άλλη μια φορά η Apple δείχνει συνέπεια στο θέμα των αναβαθμίσεων ανταποκρινόμενη άμεσα στα προβλήματα των χρηστών δύο εβδομάδες μετά την επίσημη διάθεση του iOS 9, με την αναβάθμιση αυτή να διορθώνει μικροπροβλήματα που εμφανίστηκαν.

Η νέα αναβάθμιση βελτιώνει την απόδοση των συμβατών συσκευών με iOS 9 και διορθώνει προβλήματα σχετικά με την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των δεδομένων για χρήση internet στις συσκευές, την ενεργοποίηση του iMessage η οποία σε ορισμένους χρήστες δεν ήταν δυνατόν να γίνει αλλά και προβλήματα με τη διαδικασία backup στο iCloud.

Επιπλέον, διορθώνει πρόβλημα με την περιστροφή της οθόνης όταν η συσκευή λάμβανε κάποια ειδοποίηση ενώ διορθώθηκε η σταθερότητα της εφαρμογής Podcasts.

Η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για συμβατές συσκευές iPhone, iPad και iPod Touch που “τρέχουν” το iOS 9.

Apple, iOS, update, iPhone, iPad, iPod Touch, iOS 9.0.2: Ξεκίνησε η αναβάθμιση

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

oh god… ποιος κατεβάζει πάλι 18 gb… (για κάθε συσκευη firmware)…..

Αλέξανδρος

Μπράβο στην ΕΤΑΙΡΙΑ πρότυπο που υποστηρίζει όλα τα προϊόντα της με συνεχείς αναβαθμίσεις!!!!!οχι σαν της εταιρίες στο android που βγάζουν συσκευές κ στο χρόνο ούτε μια……πρώην κάτοχος Sony Xperia z ultra jb 4.4.4!!!!! Κ νυν κάτοχος εδώ κ ένα χρόνο iPhone 6 64gb

Παναγιώτης

“Για άλλη μια φορά η Apple δείχνει συνέπεια στο θέμα των αναβαθμίσεων…”
καλα πλακα μας κανετε;;;
τι στο δ@@@@λο βγάζει τις beta εκδοσεις, για ποιο λογο; για να δινει συνεχεια αναβαθμισεις στην ΚΑΙ ΚΑΛΑ STABLE εκδοση; βαρεθηκαμε με τα ΛΑΘΗ της Apple…

ΝΖ

Oh @Darth!!!!
Είσαι ανυπέρβλητος!!!

ΝΖ

Βρε @Παναγιώτη, ηρέμησε αγόρι μου! Σιγά το πρόβλημα!
27 Mb αναβάθμιση. Θα σου πάρει 5 λεπτά να την κάνει!
Να χαίρεσαι που κάνει αναβαθμίσεις at least!

Themazerunner

Εγω παντως Παναγιωτη συμφωνω μαζι σου.
Αναγνωριζω την ταχυτητα της Apple στις αναβαθμισεις αλλα οπως εχω πει και σε αλλο αρθρο το beta testing της ειναι ψιλο ακυρο.
Παντου προβληματα διαβαζω στην μεταβαση απο το 8 στο 9 αλλοι κανανε και μεινανε κολλημενοι στο ξεκινημα του κινητου…και απο Bugs και Lags τα’χει και το ios μαζεμενα.Εν παση περιπτωση πιστευω οτι οποιος θελει την καινουρια του ios καλο ειναι να περιμενει στο διμηνο περιπου μεχρι να στρωσει τελειως και να γινει ομαλα.
Αντικειμενικα και αποψη μου το android οταν μεταβαινει σε επομενη εκδοση τοσα bugs δεν εχει με τιποτε.Μετρημενα στο ενα χερι ειναι.

Darth

@ΝΖ γιατι λες οτι υπερβαλλο?

iphone 4s + iphone 5 + iphone 5s + iphone 5c + iphone 6 + iphone 6+
ipad 2 wifi + ipad 2 gsm + ipad 3 wifi + ipad 3 gsm + ipad 4 wifi + ipad 4 gsm + ipad air wifi + ipad air gsm + aipad air 2 wifi + ipad 2 air fms
+6 ipad mini
+4 ipods

δεν φαίνονται και λιγα gb αυτα (γυρο στα 35 GB )

Themazerunner

Darth excuse me please…
Εχεις ολες αυτες τις συσκευες και θα κανεις ενημερωση τοσων gb;;;

Darth

@Themazerunner οχι βρε !! δουλειά μου ειναι χοχοοχ σιγά μην εχω όλα αυτά…… τι είμαι ποια μάντρα συλλογής….

Νικος

Έχω 2 iPad 2…ένα δικό μου και ένα εταιρικό ….το ότι μου δίνει ακόμα updates….είναι αδιάφορο ….μου τα έχει καταστρέψει και τα δυο….λαγκαρουν μόνιμα ….δεν μπορείς να σερφάρεις ….όλο κάνει επαναφορτωση σελίδας …..πατάς τις ρυθμίσεις και ανοίγει μετά από 5 δευτερόλεπτα ….δεν απαιτώ να ειναι γρήγορο όσο iPad Air 2 ….για όνομα του θεού ….αλλά να πηγαίνει γρήγορα όπως όταν το αγόρασα ….τα έχω δώσει στα πιτσιρίκια να βλέπουν πεππα στο you tube

Giwrgos

Από την ημέρα που εγκατέστησα το iOS 9 σε iPhone 6 εχω τα εξής προβλήματα…
1. Οταν απενεργοποιώ το τηλ κ το ανοίξω ξανά πατώντας δυο φορές το home button δείχνει ότι είχα ανοιχτή την εφαρμογή ρυθμισεις ενώ δεν την άνοιξα ποτέ…( όπως ανέφεραν κ άλλοι φίλοι λίγες ημέρες πριν αυτό συμβαίνει με όσες εφαρμογες ήταν ανοιχτές την ωρα του update σε iOS 9)
2.Στην αναζήτησή που βρίσκετε στα αριστερά της αρχικής οθόνης, η μπάρα αναζήτησης ανεβαίνει πολλές φορές μια σειρά προς τα επάνω μέσα στα γράμματα της εταιρίας κινητής και της ώρας,το ποσοστό μπαταρίας κτλ.
Τα προβλήματα αυτά παραμένουν και με την εγκατάσταση του iOS 9.0.2
Αντιμετωπίζετε κ άλλοι τα ίδια προβλήματα και τι προτείνετε ?

NZ

@Darth δεν είπα ότι υπερβάλλεις! Για καλό στο έγραψα, επειδή ακριβώς μπήκα στο μυαλό σου για τον
αριθμό των συσκευών. 😀

Cons

Έχει βάλει κανείς ios 9 σε iPad mini 2?
Σε 2 τέτοιες συσκευές που έχω, η καθυστέρηση σε εκτέλεση βασικών λειτουργιών ήταν αισθητή μετά την αναβάθμιση από ios 8.
Αναγκάστηκα να γυρίσω σε 8 και πάλι και στις 2…

Paul

Αγοράζαμε συσκευές της APPLE τόσα χρόνια για την ποιότητα συσκευής λογισμικού αλλά και υποστήριξης λογισμικού με ενημερώσεις . Το θέμα με τις ενημερώσεις έχει πάει στην άλλη άκρη .Ενημερωσεις που δημιουργούν προβλήματα σε ένα σωρό συσκευές και καταντούνε σκουπίδια .Βγαζουν μια ενημέρωση μετά παιδεύονται να φτιάξουν τα λάθη της δημιουργώντας άλλα και αυτό πάει επ άπειρο .Εγω ειμουνα τυχερός και δεν είχα θέματα με καμμία συσκευή αλλά τώρα το 6αρι διαλύθηκε και ευτυχώς που πρόλαβα και το γύρισα στην 8.4.1 αλλιώς θα πήγαινε στο συρτάρι

Themazerunner

@Nικο εχεις δικιο.Εχω φιλαρακι που και αυτος εχει ipad 2 για το παιδι του και απο το ios 6 που ειχε οταν το πηρε καθε φορα με την καινουρια εκδοση το μηχανημα εχει γινει πολυ βαρυ μου λεει. Ο λογος φυσικα οπως εχω πει και αλλη φορα ειναι οτι ενα μηχανημα με 512 δεν μπορει να ανταπεξελθει σε καινουρια features που προστιθενται και το Ios δεν ειναι τοσο ελαφρυ οπως λενε πολλοι. Με το ios 9 οι περισσοτερες συσκευες θα σταματησουν τα updates θα εχουν γινει κουτσουρακια και εννοειτε οτι ετσι καθε εταιρεια σε σπρωχνει να αγορασεις μια καινουρια πιο δυνατη. Το Ios 9 ειναι η ταφοπλακα των παλαιων συσκευων. Απλα marketing και τιποτε αλλο.Οταν βαζεις τοση χαμηλη ram στις συσκευες σου χωρις να λογαριαζεις τις μελλοντικες αναβαθμισεις αυτα συμβαινουν.Πιστευω οτι η apple ειναι τελειως ακυρη σε αυτο και αυτο φαινεται και στο 6s που εβαλε 2 αν και με αυτα που θα βαλει στο ios 10 και 11 σαν το 4s θα καταντησει. Η ram ειναι το πιο φθηνο κομματι σε ενα κινητο και κοστιζει(φαντασου οταν ολο εχει 240)ουτε 20-30 ευρω.Δηλαδη ελεος…βαλε ρε φιλε 3 και δωσε και 10 ενημερωσεις να το σηκωσει το εργαλειο. Θα μου πεις πως… Συνέχεια »

dem

καλησπέρα.
Έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο ipadair ,έκλεισε η συσκευή και ζηταει συνδεση με itunes και επαναφορά του συστήματος,
έτυχε σε κανεναν άλλο;

ION-X

Παιδια ειναι απλο το θεμα. Η apple βγαζει νεες εκδοσεις για να μπλοκαρει το jailbreak! Τοσο απλο!

παναγιωτης

παιδια να ρωτησω κατι γιατι 2 μερες παλευω. το ειχα jb στο ios8 και για διαφορους λογουσ το εκανα ενημερωση λογισμικου μεσω itunes. οποτε εγινε καινουργιο ξανα με το ios9.0.2.. tωρα πως το κανω και παλι jailbreak με αυτο το λογισμικο??

ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗ ΓΕΝΙΚΑ

Stavros

iOS 9.0.2 πιο αργό παθαίνεις…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.