Viber: Προσέθεσε Secret Messages και Instant video

Το Viber αναβαθμίζεται και φέρνει ένα νέο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Secret Messages. Με την νέα προσθήκη, έχεις την δυνατότητα το μήνυμα που έστειλες να “αυτοκαταστραφεί” σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η λειτουργία του είναι πολύ απλή, και κάτι που έχουμε δει σε άλλες εφαρμογές. Αν για παράδειγμα στείλεις μια φωτογραφία, η οποία δεν θέλεις να μείνει για πάντα στη συζήτηση που έχεις με κάποιον, αποφασίζεις πόσα δευτερόλεπτα θέλεις να μείνει εκεί. Είναι κάτι ανάλογο με το Snapchat, όπου όταν διαβαστεί το μήνυμα, το σβήνεται το περιεχόμενο.

Αρχικά, όταν αποσταλεί μια εικόνα είναι θολή, όταν ανοίξει και γίνει preview εξαφανίζεται από την οθόνη του ατόμου που την έλαβε.

Ένα ακόμη featre που φέρνει το Viber είναι τα Instant video messages, όπου με tap and hold μπορείς να στείλεις ένα video 30 δευτερολέπτων.

Το update είναι ήδη διαθέσιμο σε Google Play και App Store.

Δείτε το video:

viber secret messages, Viber: Προσέθεσε Secret Messages και Instant video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
M.G.

Το viber έχει βελτιωθεί πολύ και σε ποιότητα και σε λειτουργίες. Βασικό επίσης να καλείς από εξωτερικό στην Ελλάδα κινητό (όχι φυσικά smart) με 9 cents το λεπτό και σταθερό με 2.
Βάζεις δηλαδή 1€ και μιλάς Ελλάδα 11 λεπτά και 45 αντίστοιχα και με ποιότητα δικτύου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.