Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων

Το Viber είναι μια υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που γνωρίσαμε στα τέλη του 2010 και απο τότε η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική μιας και σε αρκετές χώρες έχει καταφέρει να ξεπεράσει άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως το WhatsApp και το Facebook Messenger. 

Ενα feature που έλλειπε απο το Viber αν και μεγάλος αριθμός χρηστών το ζητούσε επίμονα, είναι η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να διαγράφει μηνύματα αφού τα στείλει. Πολλές φορές έχουμε στείλει μηνύματα που ευχόμαστε να μην είχαμε στείλει ποτέ ή στέλνουμε μηνύματα σε λάθος άτομα και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα διαγράψουμε.

Στην έκδοση 5.6.5 του Viber η διαγραφή μηνυμάτων είναι πλέον πραγματικότητα. Δεν έχει σημασία αν ο παραλήπτης έχει διαβάσει το μήνυμα ή όχι, ούτε το ποσό παλιό είναι το μήνυμα. Η νέα έκδοση περιλαμβάνει και άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως  η απάντηση σε μηνύματα  χωρίς να ανοίξετε την εφαρμογή (iOS 9) αλλά και ένα βελτιωμένο συστημα για τα συνημμένα αρχεία.

Viber update, Viber: Νέα έκδοση με δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Έχουν σκοπό να φτιάξουν την εφαρμογή σε material design? Τόσος καιρός πέρασε και κάποιες εταιρίες πχ. Facebook, Viber ακόμη να επαναγράψουν την εφαρμογή τους σε περιβάλλον τύπου Android Studio!

Σωτήριος Παπαδόπουλος

Για ποιο λόγο Nick ? Για να μην μπορείς να καταλάβεις τι είναι κουμπί και ποιο νεκρό σημείο ?

Nick Z.

@Σωτηρης 1ον οι εφαρμογές δεν θα καταναλώνουν 200+ MB στη RAM(βλέπε Facebook) και 2ον όλα θα κυλάνε πιο smooth.
Νομίζω ότι σε καλυψα!

Σωτήριος Παπαδόπουλος

@Nick z . Δεν με καλυψες καθόλου , εγω μίλησα για το design όχι για την απόδοση των εφαρμογών. Τα έχουν κάνει όλα τόσο flat που είναι όλα σαν πλακάτ και όχι μονο αυτο αλλά έχουν σταματήσει και τον ” φωτισμό ” των κουμπιών , για χαρην της ομορφιάς χάλασαν την λειτουργικότητα!!!

Nick Z.

@Σωτήρης… Εγώ αναφέρομαι στο να φτιαξει κανείς την εφαρμογή αποκλειστικα στο Android studio. Τότε θα εχεις και εμφάνιση και λειτουργικότητα να δουλεύουν ρολόι. Τώρα αν εσένα δεν σου αρεσει το material design υπάρχουν τόσες επιλογές σε κινητά που μπορείς να επιλέξεις.
Αλλά φτάνει πια με τα πολλά χρώματα και τα βάθη στα εικονιδια. 2015 έχουμε και όλα πρέπει να είναι minimal!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.