Viber: Update φέρνει αποστολή χρημάτων και υποστήριξη GIF

Μια νέα σημαντική αναβάθμιση φέρνει το Viber στους χρήστες του, οι οποίοι στο εξής έχουν υποστήριξη GIFs αλλά και τη δυνατότητα να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα από συγγενείς και φίλους μέσω της εφαρμογής.

Επιπλέον, προστέθηκε cloud support για να γίνεται backup στα μηνύματα που στέλνετε. Υπάρχει iCloud backup για χρήστες iOS συσκευών και Google Drive backup για Android. Η έκδοση για iOS φέρνει και υποστήριξη για Apple Watch OS 2, που επιτρέπει στο app να ανοίγει απευθείας από το smartwatch.

Αναφορικά με το νέο Send Money feature, σημειώνεται ότι είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ και σου επιτρέπει να στείλεις χρήματα σε πάνω από 200 διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο και το χαρακτηριστικό λειτουργεί με τη βοήθεια της Western Union. Όταν θέλεις να στείλεις χρήματα ο παραλήπτης θα τα πάρει από κάποιο κατάστημα της Western Union ή μπορείς να τα στείλεις απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό (το δεύτερο ισχύσει για περίπου 50 χώρες).

viber update, Viber: Update φέρνει αποστολή χρημάτων και υποστήριξη GIF

viber update, Viber: Update φέρνει αποστολή χρημάτων και υποστήριξη GIF

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManS

Αιώνες πίσω σε όλα!!!

Bloodmaster

Επιτελους εφτασε. Ποσες φορες ηθελα να στειλω αρχειο gif και δεν με άφηνε!

Ελενη

Καλημερα παιδια,μηπως κάποιος ξερει να με βοηθήσει?
Σημερα το πρωι μου έδειξε στο viber οτι εχω κανει μια κληση σε μια επαφη μου αργα τη νυχτα που ομως εγω δεν εκανα!
Πως γίνεται αυτο?
Μπορειτε να με βιηθησετε?
Μπορει να εχω ιο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Viber

Το ψηφιακό πορτοφόλι του Viber έρχεται στην Ελλάδα

Η νέα λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες του Viber να στέλνουν εύκολα χρήματα ο ένας στον άλλον και να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύουν χρήματα -αρχικά Ευρώ.

Software Viber

Ο CEO του Viber καλεί τους χρήστες να εγκαταλείψουν το WhatsApp

Αγανακτισμένος με τη νέα πολιτική προσωπικών δεδομένων του WhatsApp, o CEO του Viber καλεί τους χρήστες να ψάξουν εναλλακτικές.

Internet featured Viber

To Viber διακόπτει κάθε επιχειρηματική σχέση με το Facebook

Οι παραβιάσεις δεδομένων από πλευράς Facebook και η αποτυχία του να αντιμετωπίσει τη βίαιη ρητορική οδήγησαν το Viber να διακόψει τη διαφημιστική δαπάνη.

Software Viber

Το Viber απέκτησε dark mode, δείτε πώς να το ενεργοποιήσετε

Σταδιακά οι εφαρμογές αποκτούν το πολυπόθητο dark mode. Το Viber ακολουθεί τις τάσεις, και πλέον διαθέτει το δικό του dark mode. Μάθε πως να το ενεργοποιήσεις.