VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το VideoProc της Digiarty έιναι ένα σούπερ εύχρηστο λογισμικό επεξεργασίας βίντεο ακόμα και 4K με χρήσιμες λειτουργίες όπως stabilization που διορθώνει τα κουνημένα βίντεο, έυχρηστο downlader για να κατεβάζεται οποιοδήποτε βίντεο απευθείας στον υπολογιστή σας και στην καλύτερη δυνατή ανάλυση αλλά και screen recorder για να καταγράψετε την οθόνη του υπολογιστή σας σε βίντεο και μαζί με ομιλία από το μικρόφωνό σας να δημιουργήσετε απίθανα screencasts!

Το λογισμικό VideoProc κοστίζει 24.95 ευρώ η άδεια για 1 έτος και 37.95 ευρώ για lifetime άδεια και είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για Mac. Για χρήση σε έως και 5 υπολογιστές η lifetime άδεια κοστίζει 52.95 ευρώ.

Αρχικά μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση (trial) για Windows ή Mac με κάποιους περιορισμούς στις advanced επιλογές και στην διάρκεια του βίντεο που μπορεί να επεξεργαστεί που δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τα 5 λεπτά. Είναι όμως μια καλή αρχή για να τσεκάρετε την ευκολία της χρήσης του, το πόσο ελαφρύ είναι και τρέχει καλά ακόμα και σε αργούς υπολογιστές. Θα το βολευτείτε.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το καλύτερο δεν σας το αφήσαμε για το τέλος, αλλά σας το μαρτυράμε από την αρχή! Μπορείτε να πάρετε μέρος σε ένα σουπερ διαγωνισμός της Digiarty και να κερδίσετε κάμερες GoPro Hero και DJI OSMO Action αλλά και κλειδιά ενεργοποίησης του λογισμικού VideoProc.

Πάμε να δούμε πρώτα τον διαγωνισμό και μετά συνεχίσουμε με την παρουσίαση αυτού του ιδιαίτερα εύχρηστου λογισμικού επεξεργασίας βίντεο, του VideoProc.

Διαγωνισμό με δώρα GoPro Hero, DJI OSMO Action και κλειδιά ενεργοποίησης του VideoProc

Όσο καλό hardware κι αν έχουμε, ένα καλό και εύχρηστο λογισμικό όπως το VideoProc θα μας βοηθήσει να απογειώσουμε την ποιότητα των βίντεο μας. Γι’ αυτό η Digiarty διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο GoPro Hero, DJI OSMO Action και κλειδιά ενεργοποίησης του VideoProc. Για να λάβεις κι εσύ μέρος, μπες σε αυτή τη σελίδα και καταχώρησε το email σου. Αν θες να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις επισκέψου αυτόν τον σύνδεσμο και διάβασε τις επιλογές που προσφέρει η Digiarty.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Παρουσίαση VideoProc

Το VideoProc είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας και μετατροπής βίντεο, που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα εύκολο, σταθερό και γρήγορο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μετα-επεξεργασία και τη μείωση του μεγέθους του αρχείου βίντεο, ανεξάρτητα αν η λήψη έχει πραγματοποιηθεί με smartphone, κάμερα ή ακόμα και action cam όπως η GoPro.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το VideoProc δεν έχει τις απαιτήσεις συστήματος των προηγμένων ή επαγγελματιών προγραμμάτων, όπως το Final Cut X ή το Adobe Premiere Pro. Επίσης, με το VideoProc μπορούμε να επεξεργαστούμε 4K βίντεο, που συνήθως απαιτούν την χρήση πιο επαγγελματικού λογισμικού.

Τα δύο πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του VideoProc είναι η πλήρης επιτάχυνση υλικού επιπέδου 3(Level-3 Hardware Acceleration) και η σταθεροποίηση βίντεο(Stabilize Video).

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το VideoProc χρησιμοποιεί επιτάχυνση υλικού για να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενο το υλικό του υπολογιστή με πιο εξειδικευμένο τρόπο. Μέσω της επιτάχυνσης υλικού, το λογισμικό μπορεί να αναγνωρίσει ποιες εργασίες ταιριάζουν καλύτερα στη μονάδα επεξεργασίας γραφικών του υπολογιστή (GPU), επιτρέποντας στο VideoProc να επεξεργάζεται, να μετατρέπει και να αλλάζει το μέγεθος του βίντεο ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Γενικότερα η επιτάχυνση υλικού κάνει τον υπολογιστή να λειτουργεί πιο έξυπνα, και τον χρήστη με διάφορους τρόπους, όπως η βελτιστοποίηση του τελικού μεγέθους των αρχείων, καλύτερη ποιότητα στο τελικό αποτέλεσμα, και χαμηλότερη χρήση της CPU που επιτρέπει στον χρήστη να εκτελεί περισσότερες εργασίες ταυτόχρονα.

Τα κουνημένα βίντεο εκτός από αντιεπαγγελματικά είναι και δύσκολα στην παρακολούθηση. Ωστόσο, σήμερα τραβάμε συνέχεια βίντεο με το κινητό μας, κι όσο καλό OIS και να έχει η συσκευή μας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το τελικό βίντεο να είναι έστω και λίγο κουνημένο. Το πρόβλημα είναι ακόμη πιο έντονο σε βίντεο που καταγράφουμε με action κάμερες, σε πιο extreme καταστάσεις.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το VideoProc βοηθά στην διόρθωση του κουνήματος χάρη στην ανεπτυγμένη λειτουργία σταθεροποίησης που διαθέτει. Δεν έχει σημασία αν το βίντεο είναι 4Κ, σε αργή κίνηση, η μεγάλης διάρκειας. Το εργαλείο σταθεροποίησης του VideoProc μας βοηθά να επεξεργαστούμε και να σταθεροποιήσουμε το βίντεο εύκολα και γρήγορα.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Βέβαια, οι δυνατότητες του VideoProc δεν τελειώνουν εδώ. Το πρόγραμμα της Digiarty προσφέρει μία σειρά επιπλέον λειτουργιών που υπερβαίνουν την απλή επεξεργασία και μετατροπή βίντεο. Για παράδειγμα, μας επιτρέπει να κόψουμε, να περιστρέψουμε και να ενώσουμε διαφορετικά αρχεία βίντεο. Επιπλέον, διαθέτει μία αρκετά μεγάλη γκάμα εφέ, και έχει εργαλείο ενσωμάτωσης υπότιτλων.

VideoProc, VideoProc: All-in-One λογισμικό επεξεργασίας βίντεο μαζί με downloader και screen recorder

Το VideoProc διαθέτει εργαλεία διόρθωσης των fish eye lens που δημιουργούνται στην καταγραφή βίντεο από action κάμερες, αφαίρεσης noise, προσθήκης watermark, και δημιουργίας GIF, MKV και M3U8. Επίσης, με το VideoProc μπορούμε να βελτιώσουμε τη γενική ποιότητα του βίντεο σε επίπεδο εικόνα και ήχου.

Στα παραπάνω προσθέστε τον YouTube downlader, το screen recorder αλλά και τη λειτουργία DVD convert & backup και έχετε ένα σούπερ πακέτο επεξεργασίας βίντεο που τα περιλαμβάνει όλα χωρίς να είναι πολύκλοκο και χωρίς να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε hardware.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Σε ευχαριστούμε, μοιάζει σύγχρονο λιτό με πολλές ρυθμίσεις αν το ζητήσεις και κάνει τα πάντα !!
Πατώντας στo link το κατεβάζεις και σου έχει το κλειδί ενεργοποίησης !!

Κώστας Βλαχάκης

Ναι ειναι ενδιαφέρον, εύχρηστο με πολλές επιλογές και δεν χρειάζεται να έχεις ισχυρό υπολογιστή.

limi

Thank you!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Horizon OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.