Watch Utility, Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες του iOS 8

Μία νέα φωτογραφία από τον χρήστη “Omar Shariff” έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο, παρουσιάζοντας το iOS 8 εγκατεστημένο σε ένα iPhone 5S. Σε αυτήν, εμφανίζεται για δεύτερη φορά η εφαρμογή Watch Utility, λίγο καιρό μετά τα πρώτα screenshots που την περιείχαν. Παράλληλα, παρουσιάζονται οι εφαρμογές TextEdit, Preview, Tips, Healthbook και iTunes Radio.

Σύμφωνα με το PhoneArena, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη, αν και η χαμηλή της ανάλυση προκαλεί προβληματισμούς.

Δεν αποκλείεται λοιπόν η εφαρμογή Watch Utility να αποτελέσει τμήμα του iOS 8, το οποίο θεωρείται πιθανό να παρουσιαστεί στο επόμενο Apple WWDC.
, Watch Utility, Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες του iOS 8
Στην συνέχεια, ο χρήστης έστειλε στο PhoneArena κάποια screenshots από iPhone και iPad , τα οποία φαίνεται να συγκέντρωσε από το Twitter.
, Watch Utility, Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες του iOS 8, Watch Utility, Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες του iOS 8, Watch Utility, Εμφανίζεται σε νέες φωτογραφίες του iOS 8
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Θελω να πιστεύω οτι το εικονίδιο του watch θα το αλλάξουν! Και επίσης το εικονίδιο του safari γιατι το άλλαξαν;;; Μια χαρά ηταν

kilplix

εχει iphone 5s αλλα βγαζει φωτογραφια με πατατα.. welcome to 2014

Denis

Οι “διαρροές” αυτές είναι ξεκάθαρα ελεγχόμενες

nord

περιμένουμε μια ενημέρωση 7.1.1 κάπου στα μέσα Μαίου….λέτε να είναι αυτή?

John

Εύχομαι να παρουσιαστεί το έξυπνο ρολόι στην παρουσίαση WWDC . Ελπίζω οταν επιτέλους βγει να μην μας απογοητεύσει !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS iPhone

iOS 18: Όλα τα νέα για την εφαρμογή Αριθμομηχανή

Η Apple, με το iOS 18, θα αναβαθμίσει αξιοσημείωτα την εφαρμογή Αριθμομηχανή και ετοιμάζει σημαντική ενοποίηση με την εφαρμογή Σημειώσεις.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 17: Με οθόνη LTPO και μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης 120Hz

Προτού η Apple προλάβει να κυκλοφορήσει τη σειρά iPhone 16, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17.

Smartphones Apple iPhone

iPhone SE 4: Φήμες ότι έρχεται με οθόνη OLED, κάμερα 48MP και πολλά άλλα στις αρχές του 2025

Το iPhone SE τέταρτης γενιάς θα προσφέρει μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε σχέση με το τρέχον μοντέλο, σύμφωνα με τον Ice Universe.