WhatsApp: Νέες δυνατότητες για το Status Update

whatsapp, WhatsApp: Νέες δυνατότητες για το Status Update

Το WhatsApp ανακοίνωσε ορισμένες νέες δυνατότητες για τις ενημερώσεις κατάστασης, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται ενημερώσεις με φίλους και στενές επαφές στη δημοφιλή πλατφόρμα κρυπτογραφημένης συνομιλίας.

Πρώτον, έρχεται ο Private Audience Selector που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ποιος βλέπει τις ενημερώσεις κατάστασής τους. Αυτή η επιλογή υπήρχε κάπως αλλά τώρα είναι πιο προσαρμοσμένη. Η πιο πρόσφατη επιλογή κοινού αποθηκεύεται και χρησιμοποιείται ως προεπιλογή για την επόμενη ενημέρωση κατάστασης.

Ακόμα, έχουμε το Voice Status. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται φωνητικές σημειώσεις διάρκειας έως και 30 δευτερολέπτων μέσω της κατάστασής τους. Είναι ένα καλό εργαλείο για όσους προτιμούν να μιλούν παρά να πληκτρολογούν.

Τα Status Reactions επιτρέπουν στους χρήστες να αντιδρούν σε ενημερώσεις κατάστασης από φίλους και στενές επαφές σύροντας προς τα πάνω και αγγίζοντας ένα από τα οκτώ emoji, συμπεριλαμβανομένων των Heart-Eyes, Face with Tears of Joy, Face with Open Mouth, Crying Face, Dissed Hands, Clapping Hands, Party Popper και One Hundred Points. Σύμφωνα με το Whatsapp, αυτό ήταν το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι χρήστες.

Επιπλέον, τα νέα Status Profile Rings διευκολύνουν την προβολή ενημερώσεων κατάστασης απευθείας σε λίστες συνομιλιών, λίστες ομαδικών συμμετεχόντων και στοιχεία επικοινωνίας, χάρη σε ένα κουδούνισμα γύρω από την εικόνα προφίλ ενός χρήστη κάθε φορά που μοιράζεται μια ενημέρωση κατάστασης.

Τέλος, τα Link Previews στην κατάσταση σημαίνουν ότι κάθε φορά που ένας χρήστης δημοσιεύει έναν σύνδεσμο, είναι διαθέσιμη μια οπτική προεπισκόπηση του περιεχομένου του συνδέσμου, δίνοντας στις επαφές μια καλύτερη ιδέα για το τι είναι προτού κάνουν κλικ.

Όπως σημειώνει το WABetaInfo, ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες δεν είναι ακριβώς νέες, αλλά έχουν προστεθεί στη λίστα των πρόσφατων βελτιώσεων για ενημερώσεις κατάστασης για να τονίσουν τη δέσμευση του WhatsApp για βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Το WhatsApp λέει ότι αυτές οι ενημερώσεις έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμες σε όλους τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί με τους κανόνες της Κομισιόν

Η WhatsApp δεσμεύτηκε να είναι πιο διαφανής όσον αφορά τις αλλαγές στους όρους παροχής των υπηρεσιών της, μετά από διάλογο με τις αρχές προστασίας των καταναλωτών της ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Business Facebook Instagram Meta

Στο στόχαστρο των ιταλικών αρχών η Meta για φοροαποφυγή 870 εκατ. ευρώ

Οι ιταλικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα κατά της Meta, που ελέγχει το Facebook, το Instagram και το WhatsApp, για φοροαποφυγή ύψους 870 εκατομμυρίων ευρώ.