Λύθηκε το πρόβλημα στο WhatsApp

whatsapp problems, Λύθηκε το πρόβλημα στο WhatsApp

Επανήλθε η λειτουργία στο WhatsApp ύστερα από ένα αδιευκρίνιστο πρόβλημα που προκάλεσε διακοπή της λειτουργίας του γνωστού προγράμματος ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως. Από την Τετάρτη το βράδυ πολλοί χρήστες δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον messenger.

Το ίδιο το WhatsApp επιβεβαίωσε το πρόβλημα αλλά δεν ανέλυσε τους λόγους πίσω από τη διακοπή.

Λίγο αργότερα, εκπρόσωπος του WhatsApp, δήλωσε ότι το πρόβλημα λύθηκε: «Νωρίτερα σήμερα, οι χρήστες του WhatsApp παγκοσμίως δεν μπορούσαν να εισέλθουν στην υπηρεσία για πολλές ώρες. Το πρόβλημα έχει πλέον επιλυθεί και λυπούμαστε για την αναστάτωση».

Το TechCrunch, με αφορμή τις δηλώσεις χρηστών σχολιάζει το γεγονός ότι κανένας από τους επίσημους λογαριασμούς του WhatsApp στα social media δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Ενδεικτικά, ο λογαριασμός του WhatsApp στο Twitter έχει να ενημερωθεί από τις 24 Αυγούστου του 2016, ενώ ο λογαριασμός του στο Facebook, αν και πιο ενεργός, έχει να ανανεωθεί από τον Φεβρουάριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.