WhatsApp: Έρχονται επαφές μέσω QR code, animated stickers και Dark Mode στη desktop εφαρμογή

Το WhatsApp, η δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων, ανακοίνωσε πως θα προσθέσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά με επερχόμενο update, κάποια εκ των οποίων ήδη είχαν εμφανιστεί κατά λάθος στη beta έκδοση της εφαρμογής.

Αρχικά, η εφαρμογή προσθέτει την επιλογή δημιουργίας νέας επαφής μέσω QR code. Κάθε χρήστης θα έχει ξεχωριστό κωδικό, με την εφαρμογή να επιτρέπει τη χρήση της τεχνολογίας για να προσθέσετε γρήγορα κάποιο άτομο. Επίσης, τα animated stickers κάνουν και επίσημα την εμφάνιση τους, κάνοντας ακόμα πιο διαδραστικές τις συνομιλίες των χρηστών.

, WhatsApp: Έρχονται επαφές μέσω QR code, animated stickers και Dark Mode στη desktop εφαρμογή

Μία ακόμα λειτουργία είναι η επέκταση της εικόνας κάποιου συνομιλητή στη διάρκεια κάποιου Video Group Call (μέχρι 8 άτομα επιτρέπονται στο group). Για τους χρήστες τις desktop έκδοσης της εφαρμογής, το WhatsApp γνωστοποίησε πως θα γίνει διαθέσιμο το Dark Mode, κάτι που υπάρχει εδώ και καιρό στους χρήστες των mobile app, αλλά όχι στο PC.

Τέλος, οι χρήστες της υπηρεσίας που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο με KaiOS θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο χαρακτηριστικό Status, το οποίο είναι κάτι αντίστοιχο των Stories στο Facebook. To Dark Mode και το Status σε KaiOS είναι ήδη διαθέσιμα με την τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής, ενώ όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελευθέριος

Ερώτηση, το qr code θα αποθηκεύει τις επαφές στο κατάλογο της συσκευής ή θα λειτουργία σαν το viber, μπορεί να ξεκινήσει η συνομιλία χωρίς να χρειαστεί η αποθήκευση στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.