WhatsApp: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό σε έως και πέντε τηλέφωνα ταυτόχρονα

whatsapp, WhatsApp: Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό σε έως και πέντε τηλέφωνα ταυτόχρονα

To WhatsApp έρχεται επιτέλους να κάνει διαθέσιμο στην εφαρμογή το πιο επιθυμητό χαρακτηριστικό όλων των εποχών. Πλέον μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό WhatsApp σε έως και πέντε τηλέφωνα.

Απλώς συνδέετε κάθε επιπλέον τηλέφωνο με τον ίδιο τρόπο που συνδέεστε με την εφαρμογή σε προγράμματα περιήγησης ιστού, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Κάθε συνδεδεμένο τηλέφωνο συνδέεται με το WhatsApp ανεξάρτητα, διασφαλίζοντας ότι τα μηνύματα, τα πολυμέσα και οι κλήσεις σας παραμένουν κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο.

Σε περίπτωση που το κύριο τηλέφωνό σας είναι ανενεργό “για μεγάλο χρονικό διάστημα”, τότε θα αποσυνδεθείτε αυτόματα από όλες τις συνοδευτικές συσκευές, ως προφύλαξη ασφαλείας.

Πλέον, λοιπόν, θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών τηλεφώνων χωρίς να αποσυνδεθείτε από το WhatsApp.

Αυτή η ενημέρωση έχει ήδη αρχίσει να διατίθεται σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί “τις επόμενες εβδομάδες”.

Επιπλέον, το WhatsApp κυκλοφορεί επίσης έναν «πιο προσιτό τρόπο» για σύνδεση με συνοδευτικές συσκευές. Θα μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο WhatsApp Web για να λάβετε στη συνέχεια έναν κωδικό μίας χρήσης, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνό σας για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση της συσκευής, αντί να χρειάζεται να σαρώσετε έναν κωδικό QR. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μόνο στο WhatsApp Web, αλλά θα φτάσει σε “περισσότερες συνοδευτικές συσκευές στο μέλλον”.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.