WhatsApp: Mε δυνατότητα να πάρεις πίσω μηνύματα που έστειλες;

Σας έχει τύχει ποτέ να στείλετε ένα μήνυμα, video ή εικόνα και την ίδια στιγμή να θέλετε να το πάρετε πίσω; Υπάρχουν εφαρμογές που το επιτρέπουν αυτό στους χρήστες τους, αλλά όχι το WhatsApp, τουλάχιστον όχι μέχρι στιγμής.

Φαίνεται όμως πως η εφαρμογή στο μέλλον μπορεί να επιτρέψει στους χρήστες να επεξεργαστούν ή και να πάρουν πίσω το μήνυμα που έστειλαν.

Αυτό δείχνει μια beta έκδοση του WhatsApp. Οι χρήστες μέχρι στιγμής έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν ένα μήνυμα μόνο από το δικό τους κινητό. Ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν κάτι για να μην το παραλάβει ή να μην το διαβάσει ο παραλήπτης.

Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας του μηνύματος που έστειλες. Είναι πιθανό ο παραλήπτης να βλέπει ότι το μήνυμα επεξεργάστηκε, αλλά τουλάχιστον μπορείς να γλιτώσεις από άβολες καταστάσεις αν έχεις στείλει κάτι που μετάνιωσες ή κάτι κατά λάθος. Στο νέο featute λογικά θα περιλαμβάνονται εικόνες και video.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο το update στους πάνω από 1 δισ. χρήστες του παγκοσμίως.

whatsapp retreive message, WhatsApp: Mε δυνατότητα να πάρεις πίσω μηνύματα που έστειλες;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Grigsgr

Ότι κάνει ήδη το ΒΒΜ (Blackberry Messenger)! Βολικό σαν λειτουργία.

Themis filis

Περισσότερο Ενημέρωση

Sav

Καλά όταν το viber είχε αυτο το χαρακτηριστικό πολύ πίσω το whatsapp

Nick

Γελαω με την Ελλάδα του κακόγουστου και συνάμα φουλ προβληματικου Viber, έτη φωτός πιο μπροστά το Whatsapp από την πρώτη μέρα που συνυπήρξαν και τα δύο. Για κάποιο λόγο σε αυτή τη χώρα έχουμε πρώτο σε δημοφιλια viber ως instant messaging και mozila ως browser, σε αντίθεση με την συντριπτική πλειοψηφία του υπολοιπου πλανήτη.

M.G.

Σωστά Nick, αυτή η εμμονή των Ελλήνων με το viber….αλλά είμαι αρκετό καιρό εκτός και έπαιρνα από τον Ιούλιο σε σταθερά, κινητά Ελλάδα δωρεάν με απίστευτη ποιότητα. Επίσης τώρα που έληξε αυτή η προσφορά, βάζεις ένα ευράκι και μιλάς 44 λεπτά σε σταθερό Ελλάδα ή 5 λεπτά σε κινητό. Εννοείται ότι μιλάμε με ανθρώπους που δεν έχουν σμάρτφον. Δεν είναι και άσχημα. Καλό ΚΑΙ το Viber…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.