WhatsApp: Scam ζητά από τους χρήστες χρήματα για ανανέωση συνδρομής

WhatsApp συνδρομή, WhatsApp: Scam ζητά από τους χρήστες χρήματα για ανανέωση συνδρομής
Ένα νέο scam έκανε την εμφάνισή του στο WhatsApp. Σύμφωνα με τον Independent, χρήστες έχουν λάβει ένα μήνυμα που αναφέρει ότι η συνδρομή τους έληξε.

Στη συνέχεια, καλούν τους χρήστες να πληρώσουν περίπου μία λίρα (0,99 GBP) προκειμένου να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Το μήνυμα αναφέρει: “Η συνδρομή σας έληξε. Για να πιστοποιήσετε τον λογαριασμό σας και να αποκτήσετε συνδρομή εφ’ όρου ζωής, με μόνο 0,99 λίρες, απλά ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο”. WhatsApp συνδρομή, WhatsApp: Scam ζητά από τους χρήστες χρήματα για ανανέωση συνδρομής

Το scam αυτό, παρά το γεγονός ότι αν κάποιος είναι προσεκτικός δεν θα την πατήσει, μπορεί να μπερδέψει χρήστες που ναι μεν έχουν WhatsApp αλλά δεν είναι και φανατικοί χρήστες τους, καθώς πριν από μερικά χρόνια το WhatsApp όντως χρέωνε την ετήσια συνδρομή του. Επιπλέον, το ποσό είναι μικρό, οπότε κάποιος μπορεί να μην υποψιαστεί ότι πρόκειται για απάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured WhatsApp

Το WhatsApp για iOS θα επιτρέπει να κρύβεις το “last seen” και “online” status

Το WABetaInfo αποκαλύπτει πως το WhatsApp, σε μελλοντική του έκδοση, θα έρθει με περισσότερες επιλογές στη λειτουργία απορρήτου.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες επιλογές ορατότητας για Last Seen, φωτογραφία προφίλ και Status

Το WhatsApp κυκλοφορεί ρυθμίσεις ελέγχου απορρήτου για να ρυθμίζουν καλύτερα οι χρήστες ποιος μπορεί να δει τις προσωπικές τους πληροφορίες.

Software iPhone Meta WhatsApp

Το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp θα σταματήσει να λειτουργεί σε iPhone με iOS 10 και iOS 11 αργότερα μέσα στη χρονιά.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείς να κρύψεις το “last seen” από συγκεκριμένες επαφές

Μέχρι τώρα υπήρχε η επιλογή να απενεργοποιήσει κανείς εντελώς τη λειτουργία, ωστόσο τώρα μπορεί να επιλέξει ποιος θα βλέπει την κατάσταση και ποιος όχι.