WhatsApp: Σταματάει να υποστηρίζει μία μεγάλη γκάμα smartphones

, WhatsApp: Σταματάει να υποστηρίζει μία μεγάλη γκάμα smartphones

Το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές τόσο στο Google Play Store όσο και το App Store ωστόσο η εφαρμογή που ανήκει στο Facebook θα σταματήσει να υποστηρίζεται από πολλά smartphone από την 1η Φεβρουαρίου 2020. Στην ενότητα Frequently Answered Questions (FAQ) εντοπίστηκε μία μεγάλη λίστα από smartphone που θα σταματήσουν να υποστηρίζουν την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες.

Πιο συγκεκριμένα, το WhatsApp θα σταματήσει να υποστηρίζεται από τα smartphone που τρέχουν Android 2.3.7 καθώς και τα iPhone που τρέχουν την έκδοση iOS 8. Επιπλέον, από τις 31 Δεκεμβρίου θα σταματήσει να υποστηρίζεται και από όλα τα Windows Phone. Με απλά λόγια όσοοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το WhatsApp θα πρέπει να αλλάξουν smartphone.

Όσοι θέλουν να κρατήσουν ένα back up από τις συνομιλίες και τις πληροφορίες, θα πρέπει να μεταφερθούν στις ρυθμίσεις να επιλέξουν την κατηγορία “Chats” και έπειτα να επιλέξουν την επιλογή “Chat backup”.

Το WhatsApp συνιστά την χρήση μόνο ενημερωμένων συσκευών και καταχώρησε και όλα τα smartphone που θα υποστηρίζουν την εφαρμογή. Πιο συγκεκριμένα τα Android smartphone με την έκδοση Android 4.0.3 ή νεότερη, τα iPhone με iOS 9 ή νεότερο καθώς και τα smartphone που βασίζονται στο KaiOS 2.5.1 ή νεότερο θα υποστηρίζουν το WhatsApp.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zefi

καλησπέρα σας, έχω την συσκευή samsung galaxy s10 plus, χρησιμοποιώ την εφαρμογή whats app τα τελευταία 5 χρόνια και ουδέποτε είχα πρόβλημα .. από την στιγμή που έγινε εγκατάσταση του android 10 One UI 2 , μπορεί και να μην είναι σχετικό, όποτε έχω ανοιχτά τα δεδομένα (3g -4g) δεν μπορώ να κάνω ή να δεχτώ κλήση πάρα μόνο με wifi . έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. έχω κάνει απεγκατάσταση της εφαρμογής και ξανά εγκατάσταση. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? εάν βάλω την κάρτα μου σε άλλη συσκευή δουλεύει η εφαρμογή κανονικά! ξέχασα να σας πώ ότι έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.