WhatsApp: Σύνδεσμος κρασάρει αμέσως την εφαρμογή Android

WhatsApp, WhatsApp: Σύνδεσμος κρασάρει αμέσως την εφαρμογή Android

Ένας νέος, προβληματικός σύνδεσμος προκαλεί άμεσο κρασάρισμα της εφαρμογής WhatsApp για Android συσκευές μόλις πατηθεί.

Εάν πατήσετε αυτό το link που κυκλοφορεί ( wa.me/settings ) προκαλείται η διακοπή λειτουργίας του τηλεφώνου μόλις ανοίξετε μια ομαδική ή μεμονωμένη συνομιλία που το περιέχει. Ο σύνδεσμος αυτός, συνήθως, ανακατευθύνει τον χρήστη στις ρυθμίσεις του WhatsApp, αλλά πλέον κρασάρει την έκδοση της εφαρμογής για συσκευές Android. Ευτυχώς η εφαρμογή επανεκκινείται κανονικά μετά από αυτό, εκτός αν τύχει να ανοίξετε ξανά αυτό το thread.

Το Android Authority επιβεβαίωσε ότι η έκδοση 2.23.10.77 της εφαρμογής επηρεάζεται επί του παρόντος, αν και είναι ακόμα άγνωστο εάν επηρεάζονται και άλλες εκδόσεις.

Το WhatsApp για web φαίνεται να είναι ανεπηρέαστο οπότε ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί και να διαγράψει από τη συνομιλία το μήνυμα που περιέχει τον σύνδεσμο και προκαλεί το κρασάρισμα της εφαρμογής.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.