WhatsApp: Θα μπορείς να κρύψεις το “last seen” από συγκεκριμένες επαφές

whatsapp, WhatsApp: Θα μπορείς να κρύψεις το “last seen” από συγκεκριμένες επαφές

Τη δυνατότητα να αποκλείουν κάποια άτομα από το να βλέπουν την κατάσταση “last seen” δίνει στους χρήστες του το WhatsApp, σύμφωνα με το WABetaInfo.

Το “last seen” δείχνει πότε κάποιος έλεγξε την εφαρμογή για τελευταία φορά και επομένως μπορείς να καταλάβεις αν είδε ή όχι το μήνυμά σου. Ακόμα και αν έχει απενεργοποιήσει το “διαβάστηκε”. Μέχρι τώρα υπήρχε η επιλογή να απενεργοποιήσει κανείς εντελώς τη λειτουργία, ωστόσο τώρα μπορεί να επιλέξει ποιος θα βλέπει την κατάσταση και ποιος όχι.

Η έκδοση 22.9.0.70 για iOS beta του WhatsApp προσθέτει τη νέα επιλογή “Οι επαφές μου εκτός” στην ενότητα “τελευταία εμφάνιση” των ρυθμίσεων απορρήτου της εφαρμογής. Αν βάλεις κάποιον στη λίστα αποκλεισμού, δεν θα μπορείς να δεις ούτε εσύ την κατάστασή του.

Η λειτουργία είναι τώρα σε δοκιμή beta τόσο σε Android όσο και σε iOS και σύντομα αναμένεται να γίνει επίσημα διαθέσιμη στο WhatsApp.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.