WhatsApp: Θα εμφανίζει διαφημίσεις από τα δεδομένα χρηστών του Facebook

, WhatsApp: Θα εμφανίζει διαφημίσεις από τα δεδομένα χρηστών του Facebook

Η Facebook έψαχνε τρόπο για να παρέχει διαφημίσεις στην δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα επιτευχθεί με δεδομένα τα οποία θα προέρχονται από την πλατφόρμα του Facebook. Η αναφορά υποστηρίζει ότι η διάσημη πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει την βάση δεδομένων της για παρέχει στους χρήστες της WhatsApp εφαρμογής, διαφημίσεις οι οποίες θα έχουν προσωπικό χαρακτήρα και δεν θα είναι γενικού τύπου.

Παράλληλα το Facebook σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον αριθμό τηλεφώνου των χρηστών με σκοπό την ταυτοποίηση των λογαριασμών ενός χρήστη σε Facebook, Instagram και WhatsApp. Αυτή η κίνηση θα γίνει με σκοπό η εταιρεία να παρέχει προσωπικές διαφημίσεις στους χρήστες χωρίς να υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο συγχώνευσης των τριών αυτών εφαρμογών. 

Με βάση λοιπόν τις πληροφορίες που θα συλλέγει το Facebook από την πλατφόρμα του, οι χρήστες θα λαμβάνουν διαφημίσεις οι οποίες απευθύνονται στα ενδιαφέροντα τους ανεξαρτήτου πλατφόρμας.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του χαρακτηριστικού και δεν γνωρίζουμε πως θα καταφέρει η εταιρεία να προσαρμόσει μία τέτοια λειτουργία στην εφαρμογή WhatsApp δεδομένου ότι προστατεύεται από κρυπτογράφηση end-to-end.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.