WhatsApp: Το dark mode στην beta για το Android

, WhatsApp: Το dark mode στην beta για το Android

Το WhatsApp διέθεσε στους beta users το πολυπόθητο dark mode το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό. Όπως αποκάλυψε το Wabetainfo η πλατφόρμα των εκατομμυρίων χρηστών δέχθηκε update το οποίο μέσω του Google Play Beta Program φέρνει το dark mode στους χρήστες.

Αν λοιπόν είστε ένας beta tester και έχετε εγκατεστημένη την version 2.20.13 του WhatsApp ή νεότερη, θα βρείτε το dark mode στις ρυθμίσεις, ωστόσο αν αυτό δεν σας εμφανίζεται καλό θα ήταν να διαγράψετε την εφαρμογή και να την ξανά εγκαταστήσετε. Πριν όμως προβείτε στην διαγραφή της εφαρμογής φροντίστε να κρατήσετε ένα back up των συνομιλιών.

, WhatsApp: Το dark mode στην beta για το Android

Το νέο dark mode εμφανίζεται στις ρυθμίσεις της εφαρμογής υπό την κατηγορία Theme. Εκεί πλέον θα βρείτε τις επιλογές Set by Battery Saver, Light και Dark. Όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι δεν ανήκετε στους beta testers, θα λάβετε το dark mode πιθανόν μέχρι το τέλος του μήνα ωστόσο φροντίστε να έχετε αναβαθμίσει στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.