WhatsApp: Φέρνει κάτι από Snapchat με επεξεργασία εικόνων και video

To WhatsApp ήδη από τον κατάφερε να φτάσει το 1 δισεκατομμύριο χρήστες και θεωρείται το πιο δημοφιλές messaging app στον πλανήτη. Σήμερα μέσα από blog post ανακοίνωσε ότι ξεκινά να δίνει update, το οποίο φέρνει νέα χαρακτηριστικά και αλλαγές στην κάμερα.

Για την ακρίβεια το WhatsApp φέρνει κάτι από Snapchat επιτρέποντας στους χρήστες να γράφουν και να ζωγραφίζουν πάνω σε φωτογραφίες και video που ανταλλάσσουν με τους φίλους τους, αλλά και να προσθέτουν emoji.

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία ή video με την κάμερα, ή θέλετε να στείλετε κάτι που υπάρχει ήδη μέσα στο κινητό, θα εμφανίζονται αυτόματα τα νέα εργαλεία επεξεργασίας.

“Whether you’re drawing a big red heart to show how much you miss someone or adding your favorite emoji – sometimes a picture really is worth a thousand words. Try adding text too, and change the color and font style”, έγραψε η ομάδα του WhatsApp μέσα από το blog post.

Επιπλέον, το WhatsApp camera feature υποστηρίζει πλέον μπροστινό flash για τη λήψη καλύτερων selfies. Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, θα φωτίζει την οθόνη και θα βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας. Έχει προστεθεί το zooming feature για την εγγραφή videos – το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε slide το δάχτυλο πάνω και κάτω για zoom in και out. Για γρήγορη αλλαγή μεταξύ της μπροστά και πίσω κάμερας, αρκεί ένα double tap στην οθόνη.

Τα νέα χαρακτηριστικά της κάμερας θα είναι διαθέσιμα από σήμερα για Android smartphones και σύντομα θα ακολουθήσουν τα iPhones.

whatsapp snapchat like feature, WhatsApp: Φέρνει κάτι από Snapchat με επεξεργασία εικόνων και video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.