Whokeys: Σπέσιαλ τιμές σε λογισμικό και PC games με έξτρα έκπτωση 20%

Whokeys, Whokeys: Σπέσιαλ τιμές σε λογισμικό και PC games με έξτρα έκπτωση 20%

Το Whokeys.com είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για Software και PC Games που παρέχει ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα: Η τιμή του λειτουργικού συστήματος Windows 10 Pro OEM Key είναι 13.83 δολάρια Αμερικής. Όμως, στο Whokeys.com μπορείτε να λάβετε την Άδεια Χρήσης των Windows 10 Pro σε ακόμα πιο σούπερ τιμή -20% χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό κουπόνι TG20, δηλαδή μόλις 11.06 δολάρια Αμερικής.

Σε περιορισμένη προσφορά χρησιμοποιώντας το κουπόνι θα βρείτε και σούπερ εκπτώσεις -20% στα πακέτα Windows 10 Pro μαζί την σουίτα εγαρμογών γραφείου Office 2019 Pro ή Office 2019 Pro. Δείτε παρακάτω.

Για τους αναγνώστες του Techblog, το ηλεκτρονικό κατάστημα Whokeys.com προσφέρει επιπλέον έκπτωση 20% στα κλεδιά (Άδειες Χρήσης), χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG20.

Office 2016 Professional Plus CD Key Global
Windows 10 PRO OEM + Office 2016 Professional Plus CD Keys Pack
Office 2019 Professional Plus CD Key Global
Windows 10 PRO OEM + Office 2019 Professional Plus CD Keys Pack

Γρήγορη παράδοση
Στο Whokeys.com μπορείτε μπορείτε να βασίζεστε στην καλύτερη εξυπηρέτηση. Σύντομα μετά την παραγγελία σας, θα λάβετε τα κλειδιά (keys) πολύ απλά και γρήγορα μέσω του email που δηλώσατε. Και αν τυχόν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, η εξυπηρέτηση πελατών είναι εκεί για να σας βοηθήσει.

Πώς να παραγγείλετε
Οι αγορές από Whokeys.com είναι εύκολες και γρήγορες και με τον κωδικό έκπτωσης TG20 μπορείτε να επωφεληθείτε έκπτωσης 20% (ισχύει για μικρό χρονικό διάστημα).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.