Windows 10: Η Microsoft επιβεβαιώνει τα προβλήματα του πρόσφατου update

Windows 10, Windows 10: Η Microsoft επιβεβαιώνει τα προβλήματα του πρόσφατου update

Ενώ η Microsoft έχει υποσχεθεί να κάνει μεγάλες αλλαγές στα Windows 10, νέα προβλήματα με το λειτουργικό σύστημα συνεχίζουν να εμφανίζονται. Η Microsoft το επιβεβαίωσε μέσω μιας προειδοποίησης για μια ήδη πολύ προβληματικό update.

Το πρόβλημα για άλλη μια φορά, είναι το KB4556799, μια πρόσφατη ενημέρωση των Windows 10 που προωθήθηκε σε εκατομμύρια υπολογιστές, η οποία έχει ήδη προκαλέσει πολλά προβλήματα , όπως  Blue Screen of Death (BSOD), διαγραμμένα δεδομένα χρήστη, προβλήματα απόδοσης, κακό ήχο και άλλα πολλά. Η Microsoft διερευνά αυτά τα προβλήματα, αλλά η εταιρεία έχει επίσης επιβεβαιώσει στην επίσημη σελίδα ενημέρωσης για το KB4556799 ότι μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα στις συνδέσεις στο Διαδίκτυο.

Το Windows Latest έχει δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προβλήματα που προκαλούνται από το KB4556799. Πρόσθετα ζητήματα περιλαμβάνουν σφάλματα του Explorer, απομάκρυνση των χρηστών από τα προφίλ χρηστών των Windows 10 και απαίτηση δημιουργίας προσωρινού προφίλ χρήστη για να γίνει επαναφορά σε και black screen of death. Σε αυτό το στάδιο παραμένει ασαφές γιατί επηρεάζονται πολλοί χρήστες, αλλά υπάρχει σημαντική δραστηριότητα στα κοινωνικά μέσα και σε δημοφιλή φόρουμ όπως το Reddit. Εάν διαπιστώσετε ότι το KB4556799 είναι εγκατεστημένο στο σύστημά σας και είστε αρκετά τυχεροί που δεν έχετε προβλήματα, δεν χρειάζεται να το αφαιρέσετε. Ωστόσο, όσοι δεν το έχουν λάβει ακόμη καλό θα ήταν να το μπλοκάρουν προληπτικά.

Η Microsoft προειδοποιεί ότι η ενημέρωση επηρεάζει υπολογιστές των Windows 10 με μόντεμ 4G LTE και μετά την εγκατάστασή του η πρόσβαση στο διαδίκτυο ενδέχεται να μην είναι δυνατή. Οι επηρεαζόμενοι χρήστες είναι απίθανο να είναι σε θέση να εντοπίσουν το πρόβλημα, επειδή η ένδειξη κατάστασης σύνδεσης δικτύου (NCSI) στην περιοχή ειδοποιήσεων ενδέχεται να εξακολουθεί να δείχνει ότι είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Windows 10, Windows 10: Η Microsoft επιβεβαιώνει τα προβλήματα του πρόσφατου update

Τα μόντεμ 4G LTE είναι πολύ δημοφιλή και μπορούν είτε να αγοραστούν ενσωματωμένα σε υπολογιστή είτε ως πρόσθετο PCI ή USB. Η Microsoft δηλώνει ότι επεξεργάζεται μια πιθανή λύση και θα παρέχει νέο update σύντομα, αλλά δεν έχει δοθεί συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο γι’ αυτή την ενημέρωση.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε μόντεμ 4G LTE, θα πρέπει και πάλι να αποφύγετε το KB4556799. Η ενημέρωση έχει ήδη περιγραφεί ως καταστροφέας υπολογιστών και εκτός από όλα τα προβλήματα που αναφέρονται παραπάνω, υπάρχουν αναφορές σχετικά και με την απόδοση των παιχνιδιών και προβληματική περιήγηση στο internet.

Κατά συνέπεια, εάν ο υπολογιστής σας έχει προβλήματα μετά την εγκατάσταση του update, αναζητήσετε το  KB4556799 και καταργήστε το ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Στην Αναζήτηση επιφάνειας εργασίας των Windows, πληκτρολογήστε “update history” και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “View your Update history”
  • Επιλέξτε “Uninstall Updates”
  • Στο παράθυρο με τις εγκατεστημένες ενημερώσεις, βρείτε και επιλέξτε το KB4556799, κάντε κλικ στο Uninstall.
  • Επανεκκίνηση

Δυστυχώς, αυτό δεν λειτούργησε για όλους τους χρήστες, επειδή η ενημέρωση μπορεί επίσης να δημιουργήσει προβλήματα στα μενού ρυθμίσεων. Ωστόσο μπορείτε να εγκαταστήσετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων του Windows Update και να αποκλείσετε προληπτικά το KB4556799.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Από τότε που βγάλανε αυτό το σύστημα που λέγεται Windows Insider τα προβλήματα είναι κυριολεκτικά απερίγραπτα και απαράδεκτα. Μήνες δουλεύουν πάνω σε μια έκδοση υποτίθεται και το κακό εξακολουθεί να γίνεται. Κάθε έκδοση είναι ποιο ελατωματική από την προηγούμενη. Κρίμα πραγματικά για εμάς τους καταναλωτές

George

Το άρθρο δεν μιλάει για έκδοση Windows 10 αλλά για update αθροιστικό (patch Tuesday)

νικ

ΕΧΩ ΕΝΑ ΛΑΠΤΟΠ ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΕΒΑΛΑ CHROME OS Κ ΗΣΥΧΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ WINDOWS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Windows 10 Windows 10 Update

Windows 10: Επίσημα το October Update 2020 με το νέο Start Menu [Windows Insider]

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το October Update 2020 είναι η μικρότερη αναβάθμιση του είδους που έχει κυκλοφορήσει για τα Windows 10.

Software Windows 10 Windows 10 Update

Windows 10 May 2019 Update: Βελτιωμένο σχεδιασμό, αύξηση επιδόσεων συστήματος και Start Menu app

To Windows 10 May 2019 Update βρίσκεται προ των πυλών και μεταξύ άλλων φέρνει το πλήρως ανανεωμένο Start Menu το οποίο διαθέτει πλέον τι δική του ξεχωριστή διεργασία.

Software Windows 10 Windows 10 Update

Windows 10 May 2019 Update: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση

Η επόμενη μεγάλη ενημέρωση των Windows είναι εδώ και φέρνει μεγάλες αλλαγές και προσθήκες στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες είναι το Windows Sandbox.

Software Windows 10 Windows 10 Update

Windows 10 version 1903: Φέρνει Sandbox Mode και απελευθέρωση χώρου στο δίσκο

Το Insider Preview build των Windows 10 version 1903 είναι διαθέσιμο, και έτσι μπορέσαμε να μάθουμε τα πάντα για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος. Τα πιο βασικά χαρακτηριστικά είναι το Windows Sandbox, το Reserved Storage, και το Storage Improvements.