Windows 10 May 2019 Update: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση

Windows 10 May 2019 Update, Windows 10 May 2019 Update: Αυτές είναι όλες οι αλλαγές που φέρνει η νέα έκδοση

Η Microsoft ανακοίνωσε την επερχόμενη μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού της συστήματος, η οποία ακούει στο όνομα “Windows 10 May 2019 Update”. Η εταιρεία δεν θέλει να επαναλάβει το φιάσκο του Windows 10 October 2018 Update οπότε η ενημέρωση θα γίνει διαθέσιμη αρχικά σε advanced χρήστες και σε όσους την αιτηθούν χειροκίνητα.

Το Windows 10 May 2019 Update θα εισάγει πολλές νέες δυνατότητες και θα ανανεώσει τον μηχανισμό του Windows Update, ώστε να αποφεύγονται διαφόρων ειδών προβλήματα κατά την ενημέρωση του λειτουργικού. Σε γενικές γραμμές, ο σκοπός της Microsoft είναι να δώσει περισσότερες επιλογές στους χρήστες, όσον αφορά τα updates των Windows.

Επιπλέον, το Windows 10 May 2019 Update θα φέρει βελτιώσεις στην Εξερεύνηση των Windows και τη Διαχείριση Εργασιών, ένα νέο ανοιχτόχρωμο θέμα, νέα χαρακτηριστικά για το cloud-powered πρόχειρο, και πολλά ακόμη.

Μία από τις σημαντικότερες αλλαγές που εισάγει το Windows 10 May 2019 Update είναι το “Windows Sandbox” για τα Windows 10 Pro. Το sandbox των Windows επιτρέπει στους χρήστες να τρέχουν εφαρμογές χωρίς να κάνουν αλλαγές στο σύστημα τους ή σε προσωπικά αρχεία. Στην ουσία, το Windows Sandbox λειτουργεί σαν μια ενσωματωμένη εικονική μηχανή που τρέχει Windows 10.

Τέλος, σε μία δημοσίευση που έκανε η Microsoft, αναφέρει ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Windows 10 May 2019 Update κάποια στιγμή τον Μάιο, χωρίς ωστόσο να ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.

Software featured Microsoft Windows 10

Η Microsoft θα αρχίσει να χρεώνει για ενημερώσεις ασφαλείας των Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφόρησαν πριν από σχεδόν δέκα χρόνια, στις 29 Ιουλίου 2015, και ο κύκλος ζωής τους φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Software Microsoft Windows 10 Windows 11

Microsoft: Επιβεβαιώνει bug που εμποδίζει το άνοιγμα του Outlook στα Windows

Oι χρήστες των Windows 10 και 11 ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα σφάλμα που εμποδίζει την εκκίνηση του Outlook και άλλων εφαρμογών.

Software Android Windows 10

Google Play Games beta: Τα Android games έρχονται στο PC

H υπηρεσία Google Play Games για τα Windows βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία σε επιλεγμένες αγορές στον κόσμο.