Windows 8, Αυτές είναι οι τιμές των εκδόσεων DSP και Upgrade για την Ελλάδα

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα You της Infoquest έγιναν γνωστές οι τιμές των εκδόσεων DSP και Upgrade του λειτουργικού συστήματος Windows 8 που θα ξεκινήσει θα διατίθεται στις 26 Οκτωβρίου. Η έκδοση DSP αφορά νέους build-to-order υπολογιστές που σκοπεύεις να αγοράσεις από το κατάστημα ενώ η έκδοση Upgrade είναι για όσους τρέχουν ήδη Windows στον υπόλογιστή τους και θέλουν να αναβαθμίσουν σε Windows 8.

Όσοι έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να αγοράσετε υπολογιστή με Windows 7 με ημερομηνία από τις 2 Ιουνίου 2012 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2013 μπορείτε να γραφτείτε στο πρόγραμμα upgrade offer της Microsoft (εδώ) και να αγοράσετε την αναβάθμιση σε Windows 8 Pro με τιμή 14,99 ευρώ.

, Windows 8, Αυτές είναι οι τιμές των εκδόσεων DSP και Upgrade για την Ελλάδα

Kudos to John

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bassarnis

Τι γίνεται με αυτούς που έχουν ήδη PC με linux και θέλουν την πλήρη έκδοση (retail αν δεν κάνω λάθος) ;

kostaszx

Bassamis, νομίζω πως τότε πληρώνεις κανονικά για downloadable version η boxed version. Διορθώστε με αν έχω λάθος.

Πανος Σομπολος

τα 60 για upgrade είναι καλά και διάβασα ότι ισχύει και για αναβάθμιση απο XP !
Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την δοκιμαστική έκδοση που χρησιμοποιώ!
βρίσκω καλύτερη επιλογή την on line αγορά τουλάχιστο για τον πρώτο καιρό κυκλοφορίας

Γιώργος

Προσωπικά, πιστεύω πως οι εν λόγω τιμές είναι απαράδεκτες για την εποχή μας και για τις οικονομικές δυνατότητες της κοινωνίας μας και φαίνεται ότι οι εταιρείες δεν αφουγκράζονται τον σφυγμό την κοινωνίας! Ένα θετικό είναι ότι τα Windows 8 (1 user licence) προσφέρονται δωρεάν σε ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας, ένα αρνητικό είναι η εκτεταμένη χρήση πειρατικού λογισμικού στη χώρα μας και οι εταιρείες με την οικονομική τους πολιτική δεν βοηθάνε στην μείωση του φαινομένου αυτού!

Γιώργος

Καλά είναι με τα καλά τους;
Οι τιμές αυτές είναι εξωφρενικές.Για την εποχή αυτή ειδικά είναι πανάκριβα!!!

Delas

ξερουμε αμα εχει αλλαξει κατι μεσα στα windows σε σχεση με τα release preview?

Demis

@Γιώργος εξωφρενικές για την Ελλαδα φιλε οχι για ολες της υπολιπες χωρες…………

πριν μερικά χρόνια γιατί δεν έλεγες είναι εξωφρενικές τιμές επειδή στην αφρικη κίνα κλπ δεν έχουν καλά καλά λεφτά να φάνε όχι να δίνουν για αυτό…………

απλός πάρτε το χαμπάρι είμαστε τριτοκοσμική χώρα πλέον που δεν την μετράει κανείς και οπος τότε κανείς δεν έδινε μια για την αφρικη κίνα και κάθε κίνα και έβγαζε σε ότι τιμές γούσταρε επειδή μερικοί είχαν να τα δώσουν έτσι και τώρα δεν άλλαξε απολύτως τίποτα……… μόνο που εσύ(Ελλάδα δλδ) σίγα σίγα πας μαζί παρέα με άλλες τριτοκοσμικές χώρες………… απλός……. δεν το έχεις καταλάβει ακόμη…….

Tasos

@Demis τα windows 8 σαν προϊόν είναι πολύ ακριβά γι΄ αυτά που προσφέρουν. Δεν έχει καμία σχέση αν μιλάμε για κάποια τριτοκοσμική ή μη τριτοκοσμική χώρα. πχ. η αναβάθμιση για το MacOS X κοστίζει 19.90 ευρώ.

Demis

@Tasos
καταρχάς απάντησα στον Γιώργο επειδή έλεγε ότι η ελλαδιτσα δεν πάει καλά και πρέπει να τα πουλάνε ποιο φτηνά και του εξήγησα τι παίζετε οτι χέστηκαν για Ελλάδα και κάθε Ελλάδα…… μπορεί εσύ δεν έχεις λεφτά αλλά στον κόσμο υπάρχουν ακόμη πλούσιες χώρες οεο

δεύτερον mac os δεν είναι ενα λειτουργικό που κάνει για όλα τα μηχανήματα είναι ένα είδους “embeded on product price” λειτουργικό έτσι όταν αγοράζεις mac τα σκας εκεί για τα καλά….

τρίτον mac os από έκδοση σε έκδοση έχει ελάχιστες διαφορές ώστε να δικαιολογήσουν κόστος των 20 euro (και μιλάμε για λειτουργικό που πρέπει να μπει υποχρεωτικά σε κάποια μηχανήματα)

συμπέρασμα: και τα win 8 είναι ακριβά για αυτά που προσφέρουν(60 70 euro για retail έκδοση θα ήταν και γαμώ) αλλά τα mac os είναι εις διπλούν ποιο ακριβά για αυτό που προσφέρουν

να έχουμε και λίγο ανοιχτό μυαλό έτσι…………… αλλιος θα καταλήξουμε σαν όλα τα προβατάκια εκεί έξω (που δεν είναι λίγα παρεμπίπτοντος)

DJ radical

τι απέγιναν τα 30 ευρώ για αναβάθμιση που έλεγαν κάποτε;
βάση αυτού περίμενα για retail ή dsp πολύ χαμηλότερες τιμές.
Πάλι σπασμένα θα τα βάλουμε κι αυτά και θα ψαχνόμαστε για loaders κάθε τρεις και λίγο

DJ radical

με τέτοιες τιμές που φιμολογούταν πριν λίγο καιρό το είχα πάρει απόφαση οτι θα αγοράσω το πρώτο αυθεντικό windows λειτουργικό ever.
Πρωσοπικά με πείραξε κάπως αλλα η κάθε microsoft τιμολογεί το προϊόν της όσο θέλει κι όσο της παίρνει. Και καλά κάνει στην τελική.
Το οτι θα καταλήξω να χρησιμοποιώ σπασμένο λειτουργικό εγώ και πόσοι άλλοι ποσώς την ενδιαφέρει.
Αυτό είναι αν το θές αγόρασε το αλοιός υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…
Πάντα έτσι ήταν και πάντα έτσι θα είναι.
Η οικονομική κατάσταση του κόσμου είναι απλά ευκαιρία για αρπαχτές!

takis1994

Εγω ειμαι φοιτητης YEAAH!!!!!

George

Σε πολυ μικρη μεριδα των Ελληνων φοιτητων δινουν τζαμπα λογισμικο.

Theodore

Αξιζει τον κοπο να παει καποιος,απο τα 7,στα 8;

johntsia84

Παιδιά retail έκδοση τον Windows 8 θα κυκλοφορήσει η μόνο DSP?

Alexboom

Αν ποτέ αγοράσω θα τα έχω βγάλει και με το παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια…ας μη γελιόμαστε, θα αγοράσει κάποιος το προϊόν αυτό όπως θα αγόραζε κι ένα παιχνίδι για PC…έτσι για την κ@υλα του….κι όχι λόγω ανάγκης…οπότε τα χρήματα δεν παίζουν κάποιο ρόλο…πάντα ήταν ακριβά εξάλλου…προσωπικά 2 φορές είχα αυθεντικά, κι αυτά απο πακέτα PC..desktop & laptop

Nick Sfac

Τι διαφορά έχουν τα Windows 8 DSP απο τα Upgrade?

Basilhs

Πριν λίγες μέρες μέσω επιδότησης κινητού πήρα laptop, οπότε μπορώ να βάλω win8 με 14,99 αν τα βάλω μέχρι τον Φεβρουάριο όλα καλά.

Αν όχι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση με τέτοια τιμή να τα αγοράσω…

Aimilios

παιδια εγω εγκατεστησα τα windows 8 pro σε πειρατικα βεβαια αλλα εχω ενα θεματακι οταν μου εκανε σημερα δλδ ενημερωση τα εγκατεστημενα προγραμματα που εχουν τα windows 8 οπως για την μουσικη της ταινιες κτλπ αργει παρα πολυ να τα ανοιξει κ λεω να ξαναγυρισω στα 7 … η τιμες για να αγορασεις τα windows οπως κ προανεφεραν τα παιδια ειναι απαραδεκτες οπως προανεφεραν ακομα στης εποχες που ζουμε ποιος εχει να δωσει τοσα λεφτα αλλα δεν ειναι τιποτα μπρωστα στης τιμες που ειχανε οταν πρωτοβγηκανε τα windows 7 απο 300 κ φτανανε 600 ευρω κ εκτος απο αυτο κ να τα αγορασεις ειμαστε σιγουροι οτι αυτα που κανει τωρα στα πειρατικα δεν θα τα κανει κ στα γνησια?ποιος μας το εγγυατε αυτο?κ τι σημαινει αυτο που κανει στα πειρατικα οτι τα βλεπει η microsoft οτι ειναι πειρατικα κ το κανει εξεπητηδες? χαχαχα μπα δεν νομιζω ολο κ καποιο θεματακι θα εχουν κ τα γνησια αλιως ας βγει η microsoft που απλα για να πλουτηζει θελει κ μονο να πει οτι τα windows 8 ειναι οκ κ δεν διμηουργουν κανενα θεμα …..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Software

Samsung: Το λογισμικό Good Lock επεκτείνεται σε πολλές χώρες

Τέλος φαίνεται να μπαίνει στα παράπονα αρκετών χρηστών της Samsung για την αποτυχία πρόσβασης στην σουίτα εφαρμογών Good Lock, που αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μέρη σχετικά με τη χρήση των συσκευών Android της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Software

Google: Βελτιώνει τους χρόνους εγκατάστασης ενημέρωσης λογισμικού στα Pixel

H Google προχωρά στην βελτίωση του χρόνου εγκατάστασης των ενημερώσεων λογισμικού στα Pixel, που πλέον χρειάζονται λιγότερο συνολικό χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Internet Metaverse Software

Metaverse: Ξοδεύονται δισεκατομμύρια για την αγορά εικονικής γης

Σχεδόν 2 δισεκατομμύρια δολάρια έχουν δαπανηθεί σε εικονική γη τους τελευταίους 12 μήνες, καθώς άνθρωποι και εταιρείες αγωνίζονται για να αποκτήσουν έδαφος στο Metaverse.