VLC player σε Windows 8, Με τη βοήθεια του κοινού

Η ομάδα ανάπτυξης VideoLAN φαίνεται να ζητάει τη βοήθεια τον καταναλωτών για να φέρει το γνωστό player VLC σε όλες τις Windows 8 συσκευές. Σύμφωνα με τη σελίδα τους στο Kickstarter, το στούντιο αναζητά χρήματα ώστε να προσλάβει ανθρώπινο δυναμικό που θα τους βοηθήσει να προσφέρουν μία κορυφαίας ποιότητας εμπειρία, αρχικά σε υπολογιστές με Windows 8 και εν συνεχεία σε tablets και κινητά.

, VLC player σε Windows 8, Με τη βοήθεια του κοινού

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σωτηριος Παπαδόπουλος

Δηλαδή τόσα χρόνια που ήταν free πως τα βγαζαν πέρα και γιατί χρειάζονται νέο προσωπικο για τα windows 8 και wp8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows 10 Windows 7

Windows 10: Δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 και 8, ακόμα και σήμερα [How To]

Αν και δε θα έπρεπε κανονικά, μπορείτε ακόμα να αναβαθμίσετε τα Windows 7 ή Windows 8 σε Windows 10 εντελώς δωρεάν.

Software Google VLC

Η Google αφαίρεσε το Kodi από τo Search επικαλούμενη τα πνευματικά δικαιώματα [update]

Η Google προσπαθεί να κρατάει όσο γίνεται πιο “καθαρά” τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Γι’ αυτό, αφαίρεσε από αυτά το Kodi.

Software VLC

Το VLC έφτασε τα 3 δισ. downloads

Ο δημοφιλής video player VLC «άγγιξε» πρόσφατα τα 3 δισεκατομμύρια downloads με το 25% των συνολικών downloads να έχει γίνει μέσω φορητών συσκευών.Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία και η εφαρμογή αναμένεται να λάβει σύντομα μια νέα αναβάθμιση, την 3.0.6. η οποία διορθώνει τα όποια bugs υπάρχουν.

Software Hackers VLC

Υπότιτλοι ταινιών ανοίγουν τον δρόμο στους χάκερς…

Οι υπότιτλοι που ανοίγουν διάφορα προγράμματα όπως το Popcorn Time και το VLC, μπορούν να δώσουν τον έλεγχο του PC”σας σε χάκερς, σύμφωνα με την Check Point.