Windows & Office: Αποκτήστε λογισμικό με έκπτωση σε πασχαλινή προσφορά

Windows 11 key, Windows & Office: Αποκτήστε λογισμικό με έκπτωση σε πασχαλινή προσφορά

Τα Windows 10 βελτιώνονται και εξελίσσονται συνεχώς και η απόδοση τους έχει σταθεροποιηθεί με την πάροδο του χρόνου. Τα Windows 11 έχουν κάποια προβλήματα συμβατότητας λογισμικού και υλικού από την κυκλοφορία τους. Πολλές αναφορές έχουν αποκαλύψει ότι το λειτουργικό σύστημα Windows 11 έχει προβλήματα με τους επεξεργαστές AMD Ryzen και ένα σφάλμα που επιβραδύνει τους SSD, προκαλώντας δραστικές μειώσεις απόδοσης σε φορητούς υπολογιστές.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η Microsoft δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια στα Windows 11, ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται εφαρμογές παρακολούθησης τοποθεσίας μέσω εικονιδίων ειδοποιήσεων. Σε συνδυασμό με την έξυπνη οθόνη του Windows Security στα Windows 11, το λειτουργικό σύστημα εντοπίζει άμεσα κακόβουλες εφαρμογές που καραδωκούν για να υποκλέψουν πληροφορίες χρήστη.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Meta

Η Meta επεκτείνει το Hyper OS σε τρίτους κατασκευαστές – ASUS και Lenovo οι πρώτες που θα το χρησιμοποιήσουν

Η μητρική εταιρεία του Facebook Meta ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Meta Horizon OS.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.