Windows Phone 8.1 concept UI

Το refresh των Windows Phone 8 και Windows 8 στην έκδοση 8.1 Blue βρίσκεται υπό ανάπτυξη και σε συζητήσεις μας με στελέχη της Microsoft Hellas καταλάβαμε ότι αυτό θα φέρει φρέσκο αέρα και μια νέα οπτική σε smartphones, tablets και υπολογιστές. Παρακάτω ακολουθεί ένα ενδιαφέρον concept με “οθονιές” για το πως θα μπορούσε να είναι το user interface στα αναβαθμισμένα Windows Phone 8.1 smartphones.

Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο από τη Nokia στο Λονδίνο;

Windows Phone 8.1 concept UI, Windows Phone 8.1 concept UI

Windows Phone 8.1 concept UI, Windows Phone 8.1 concept UI

Windows Phone 8.1 concept UI, Windows Phone 8.1 concept UI

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostaszx

Like! Νομίζω οτι χρειαζόταν απαραιτήτως ένα refresh το UI και αυτό φαίνεται ότι πρέπει.

Nick

Ελπίζω πως όχι.. Είναι αρκετά έξω από Design Principles της MS. Μοιάζει σαν μία μίξη Android και Windows..

asikis

Πανεμορφο concept!!! Μακαρι να ειναι ετσι ή καπως ετσι!!! Εμενα παντως τα WP8 με εχουν βολεψει απιστευτα!!!

Γιώργος Κου.

Μπορώ να πω πως εντυπωσιάστηκα..οφείλω να ομολογήσω πως είμαι λίγο αρνητικός με την Microsoft άλλα έτσι όπως το δείχνει αλλάζει τελείως το UI και με τις εφαρμογές το προσπαθούν όσο μπορούν άρα..έχουν μέλλον. Γενικά οι εταιρίες πρέπει να αλλάξουν λίγο τα UI τους. (βλ. iOS-Android)

Raptor7

Καλημέρα, όντως φαίνεται πολύ ωραίο, έδωσα κι εγώ μια ευκαιρία στη Microsoft από iPhone (3Gs) που είχα έκανα τη μετάβαση σε Windows Phone 8 (HTC 8s) μπορώ να πω ότι έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από το νέο μου τηλέφωνο και το λειτουργικό με μόνο μια ένσταση, ότι ο χώρος που είναι για τις εφαρμογές δε φτάνει σε τίποτα, από τα 4GB μόνο το 1,5GB έχω στη διάθεση μου! Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το τηλέφωνο ..

panosfc

Όχι ότι θα με χάλαγε ένα πιο φρέσκο UI σαν το παραπάνω, αλλά ας δώσει πρώτα η Microsoft μια λύση στο θέμα των δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή, που συσσωρεύονται και δεν μπορείς να σβήσεις, και το μόνο που ξέρεις για αυτά είναι ο τίτλος “Other”, και ας μην αλλάξει εμφάνιση ποτέ! Άντε, και μετάφορά εφαρμογών στην SD.

Ο μόνος τρόπος που μέχρι στιγμής έχω βρει για να φρεσκάρω την εσωτερική μνήμη είναι factory reset δυστυχώς…

Γιώργος Γκόνης

Μακάρι να δούμε κάτι τέτοιο!!!

Panos

Φοβερο!….

Johntsia84

Για πότε λένε να κυκλοφορήσουνε τα νέα windows phone update?

Apostolis Vlv

Κάτι μου λέει ότι πάλι η Nokia έβαλε το χεράκι της…..

giorgio

Μου αρέσει.

Αν δεν κάνει κάτι η MS για το χάλι που υπάρχει μόλις πηγαίνει κανείς στο μενού (μια τεράστια, ανούσια, κάθετη λίστα εφαρμογών) τότε δεν πρόκειται να δει προκοπή.

nikolas05

εμενα δεν μου αρεσει και πρωτον δεν ειναι κατι το σιγουρο οτι θα γινει ετσι, δευτερον εγω ενα εχω να πω, υγεια πανω απο ολα φατε την σκονη ομως αντροιν φανς γιατι με μονοπυρηνο επεξεργαστη ουτε ΚΑΝ κολλανε τα windows phone γιαυτο αλλωστς δεχοντε τετιο πολεμο!

Συμεών

Καλή η μόστρα αλλά αν δεν επιτρέψουν να χρησιμοποιούμε και την sdcard για εγκατάσταση εφαρμογών τότε τζάμπα ο κόπος τους. Εγώ πάντως δεν ξανά αγοράζω τέτοια τηλέφωνα αν δεν μπορείς να επεκτείνεις την μνήμη των εφαρμογών σου.
Είναι δυνατόν να έχω ένα όμορφο τηλέφωνο και να μην το χρησιμοποιώ γιατί γεμίζει η μνήμη του.
Ούτε offline gps δεν μπορείς να έχεις 350mb ο Χάρτης της Ελλάδας!!! Και το τηλέφωνο γέμισε.
Htc 8s

Τανια

Εχω κ εγω windows phone (ΗUAWEI W1) πραγματικα το κινητο ειναι πανεμορφο…κ το εχω λατρεψει…μακαρι να αναβα8μιστει οπως στς εικονες παραπανω……
αλλα εχω κ εγω παραπονα με τν χωρο αποθηκευσης…. Πραγματικα οσες εφαρμογες+παιχνιδια δωσει η microsoft για να κατεβασουμε κ να δοκιμασουν 8α μενουν στο store …… γτ δν χωρανε στα τηλεφωνα μας ! Τι να τν κανω τν sd αμα δν μπορω να κατεβασω κανενα παιχνιδι ή εφαρμογη εκει?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Software

Η GitHub απολύει το 10% του προσωπικού της

Η GitHub, πλατφόρμα software collaboration, μπαίνει στον “χορό” των απολύσεων και περικόπτει το 10% του προσωπικού της.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.