Windows Phone, Πιθανές αλλαγές στα volume controls

Πληροφορίες θέλουν το GDR3 update των Windows Phone να κάνει διαφορετική χρήση των volume controls της κλήσης με εκείνα που χρησιμοποιούνται από οποιαδήποτε app χρησιμοποιείται για το media player. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κάνει την εμφάνισή του και ένα μενού Quick Settings, χωρίς να αναφέρεται το πώς ακριβώς θα είναι σχεδιασμένο.

Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί και ένα Notification Center στην αναβαθμισμένη εκδοχή των Windows Phone 8. Για να δούμε…

Windows Phone, Windows Phone, Πιθανές αλλαγές στα volume controls

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris

Βρε βάλτε Instagram και παιχνίδια και αφήστε τα πειράματα !

stelioz

καλα δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη για το πως θα ναι σχεδιασμενο το menu quick settings.κοιταξτε ενα αντροιντ κινητο και θα το καταλαβετε κατευθειαν.το μονο κακο ειναι οτι η apple προλαβε και το εβαλε απο κατω,ετσι να διαφερει λιγο.τα windows μαλλον στο πλαι το βλεπω

Νικος

Η τελεια θεση για το notification center θα ηταν με ενα swipe προς τα δεξια απο την στιγμη που δεν χρησιμοποιειται σε κατι οταν εισαι στα live tiles, συν οτι ειναι και ευκολο για χρηση με το ενα χερι.
Τωρα για την κολοπιλαλα του instagram + games…οπως υποθηκε…το θεωρω απλα αστειο…

Dimitrisdim

6tag … Ετσι λέγεται η δωρεάν εφαρμογη που ειναι ίδια με το Instagram …δοκιμάστε το …ειναι όλο ίδια με του ios

iceman

μετα απο τοσα παραπονα – παραινεσεις στην ms , αυτο το κακο χαλι με το επιπεδο – ενταση ηχου, δειχνει να διορθωνεται. ελπιζω να διορθωθουν και ολα τα υπολοιπα, οπως καλυτερες εφαρμογες καμερας, (τυχεροι οσοι εχουν νοκια με το nokia pro camera), αναπαραγωγης βιντεο, μουσικης, μπαταριας (απο την ιδια την ms ή την νοκια), ενα πλακακι με το ρολοι- ημερομηνια, απευθειας μεταφορα απο την lockscreen στις εισερχομενες ειδοποιησεις, δυνατοτητα διαχειρησης αρχειων, χρηση της δικης σου μουσικης απο την μουσικη σου στους ηχους κλησης χωρις τη χρηση υπολογιστη (καλη προσπαθεια της nokia με το ringtone maker), με λιγα λογια το “switch to a lumia” που μου λεει στο nokia pc suite μου, να εχει αξια…. nokia 808 pureview, μεχρι στιγμης κανενα wp της νοκια δεν προσφερει οτι μου προσφερει το 808. ms+nokia,…. δουλεια,δουλεια,δουλεια!

tech21man

Δεν χρησιμοποιω instagram facebook κτλ, αλλα απο τοτε που δοκιμασα τη launcher 8 (ρε τους ατιμους!) κολλησα με το λειτουργικο εργονομικο αποτελεσμα των live tiles οποτε οποτε bye bye android, σημερα περασα στα windows 8 και παρηγγειλα. Δεν με νοιαζει καν αν θα ανασχεδιαστουν, κατα βαση ουτε quick settings με ενδιαφερουν ουτε εξτρα notification και αυτα μετα απο τοσο καιρο με android. Δεν χρειαζονται καν αλλα ο κοσμος θα γκρινιαξει αν δεν υπαρχουν οποτε…καταλαβαινω απολυτα αν τα προσθεσουν. Ουτε και με τα volumes μου φαινεται κατι προβληματικο, στο android συχνα μπαχαλιαζεται το θεμα οταν παω να τα ρυθμισω απο τα -+. Δε βαριεσαι… Παρεμπιπτοντως μετα απο τοσο καιρο στο android δε βρισκω τρελη χρησιμοτητα ενος notification center και σιγουρα βρισκω τα toggles στην επιφανεια εργασιας πιο γρηγορα για να ρυθμιζεις πραγματακια. Και apps τυπου SMS η e-mail preview (η ακομη και στη lock screen) πιο πρακτικα απο τα να λαμβανεις στο συρταρακι, να το κατεβαζεις να βλεπεις και να τα επεκτεινεις κτλ… Εκει που μου φανηκε απολυτα γελοιο ηταν οταν το ειδα στο ios, πολυ φτηνοδουλεια και αντιγραφη μου φανηκε για καποιο λογο, ενω δε μου φαινεται ομαλο ουτε καν στα καινουρια iphone…Παρολα αυτα, το ios ειναι ισως το μοναδικο… Συνέχεια »

el_mac

Βασικα επειδη ειχα και android και windows phone, απο προσωπικη εμπειρια λεω οτι το συστημα ηχου των windows phone ειναι πολυ καλυτερο απο του android… Πολυ πιο απλο και λογικο στην χρηση… Ακουω μουσικη, το ρυθμιζω οσο θελω. Μολις τελειωσω το επαναφερω οπου θελω εγω… Το προτιμω ετσι.

Συμφωνω οτι το notification center θα το ηθελα σε στυλ timeline οπως του meego με ενα swipe δεξια… Θα ηταν το πιο λογικο απο αποψη λειτουργιας και σχεδιασμου… Και λιγο καλυτερη οργανωση στο multitasking…

Konstantinos

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ανοίγω κλείνω το wifi εύκολα; δε μιλάω για κάποια εφαρμογή όπως τα tiles. κάτι από το μενού

iceman

στο μενου, πας και καρφιτσωνεις τις ρυθμισεις στην αρχικη οθονη. πατωντας μετα το tile στην αρχικη οθονη, σε μεταφερει στο μενου των ρυθμισεων. μετα πας προς τα κατω, βρισκεις το wifi και αντιστοιχα ενεργοποιεις ή απενεργοποιεις. αλλα γιατι να μπαινεις σε ολη αυτη τη διαδικασια; κατεβασε απο το store την εφαρμογη quick settings και μεσα απο την εφαρμογη καρφιτσωσε το tile του wifi στη αρχικη σου οθονη. απο εκει το ανοιξε-κλεισε του wifi, ειναι μονο ενα κλικ! εχει και ενδειξη on-off πανω στο πλακακι!

makis88

Δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινεσε για περισσοτερα παιχνιδια στο κινητο και δεν φτανιυν αυτα που εχει το wp… Ποσο θα παιξει κανεις στο κινητο;; Εγω στο android οσα και αν υπαρχουν δεν παιζω ποτε γιατι δεν θελω να μου τελειωσει η μπαταρια σε χρονο dt και να μεινω χωρις τηλεφωνο… Και καθε λογικος ανθρωπος νομιζω προτιμαει να εχει ενα ανοιχτο τηλεφωνο παρα να παιζει παοχνιδακια… Απο την αλλη το ipad μου το ξεζουμιζω ανελεητα σε αυτον τον τομεα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones featured Microsoft Windows Phone

Η Microsoft προτιμά το Android και δεν θα επαναφέρει τα Windows Phone

Στελέχη της Microsoft δήλωσαν ότι το Windows Phone OS δεν είναι προτεραιότητα και ότι για μικρές συσκευές θα χρησιμοποιούν το Android.

Smartphones Microsoft Windows Phone

Windows Phones: Το τέλος τους ήρθε λόγω των κατασκευαστών και των παρόχων κινητής

Ο Brandon Watson, πρώην Senior Director για τα Windows Phones, αρνείται τον ισχυρισμό των χρηστών πως για το τέλος της πλατφόρμας και των smartphone φταίνε οι εφαρμογές που δεν υπήρχαν στο store. Ο ίδιος εργάστηκε στη θέση αυτή από το 2010 μέχρι το 2012 και έχει μια διαφορετική άποψη πάνω στο τι φταίει για το […]

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.