Xρήστες του iCloud για Windows κάνουν παράπονα για κατεστραμμένα βίντεο, φωτογραφίες από αγνώστους

icloud windows, Xρήστες του iCloud για Windows κάνουν παράπονα για κατεστραμμένα βίντεο, φωτογραφίες από αγνώστους

Κάποιοι χρήστες του iCloud για Windows της Apple φαίνεται πως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στο φόρουμ του MacRumors έγιναν παράπονα για κατεστραμμένα βίντεο και εικόνες από αγνώστους που εμφανίζονται στις Photo Libraries.

Πολλά παράπονα πελατών αφορούν επιπλοκές με τα μοντέλα iPhone 13 Pro και iPhone 14 Pro. Τα βίντεο που έχουν καταγραφεί με αυτά τα μοντέλα και ανεβαίνουν στο cloud για Windows γίνονται μαύρα με τις κλασικές γραμμές που περνούν από την οθόνη. Είναι, δηλαδή, κατεστραμμένα.

Το πιο ανησυχητικό που παρατηρείται, ωστόσο, είναι πως ορισμένοι χρήστες βλέπουν παράξενες φωτογραφίες και βίντεο που δεν τους ανήκουν να εμφανίζονται στις βιβλιοθήκες τους όταν προσπαθούν να παρακολουθήσουν αυτά τα κατεστραμμένα βίντεο.

“Το iCloud για Windows καταστρέφει βίντεο που έχουν εγγραφεί από ένα iPhone 14 pro max με αποτέλεσμα μαύρα βίντεο με γραμμές σάρωσης. Σε σπάνιες περιπτώσεις, εισάγει φωτογραφίες σε βίντεο από άγνωστες πηγές, πιθανώς λογαριασμούς iCloud άλλων. Μου έχουν δείξει φωτογραφίες των οικογενειών άλλων ανθρώπων που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου, αγώνες ποδοσφαίρου και άλλες τυχαίες φωτογραφίες. Προφανώς, αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και δεν με κάνει ακριβώς να νιώθω ασφαλής χρησιμοποιώντας το iCloud.”, γράφει αναγνώστης του MacRumors.

Το σενάριο να προέρχονται οι φωτογραφίες από άλλους χρήστες του iCloud δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά μοιάζει πιθανό. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι έχουν δει τυχαίες οικογένειες, παιδιά, παιχνίδια ποδοσφαίρου και άλλα παρόμοια.

Η διαγραφή της εφαρμογής iCloud για Windows δεν φαίνεται να επιλύει το πρόβλημα, ενώ επηρεάζονται και τα Windows 11 και τα Windows 10. Ενδέχεται να επηρεάζονται μόνο συσκευές με συγκεκριμένες ρυθμίσεις όπως ενεργοποιημένα HDR και HEVC.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iCloud iPhone

My Photo Stream: Η Apple το κλείνει στις 26 Ιουλίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι κλείνει την παλαιότερη υπηρεσία My Photo Stream στις 26 Ιουλίου και ενθαρρύνει όλους να μεταβούν στο iCloud Photos.

Software iCloud iPhone WhatsApp

WhatsApp: Επιτρέπει τη μεταφορά συνομιλιών από iPhone σε iPhone χωρίς χρήση iCloud

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να μεταφέρουν το ιστορικό συνομιλιών τους σε άλλο iPhone χωρίς να χρησιμοποιούν το iCloud.

Smartphones featured iCloud iPhone

Χρήστες iPhone παραπονιούνται για προβλήματα με το iCloud μετά την ενημέρωση iOS 16.3

Το iOS 16.3 φαίνεται να επηρεάζει τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας iCloud για ορισμένα άτομα που έχουν κάνει αναβάθμιση στο νέο λογισμικό, βάσει καταγγελιών στις κοινότητες υποστήριξης της Apple.

Internet Apple iCloud

Apple: Καταργεί τα σχέδια για σάρωση φωτογραφιών iCloud για υλικό κακοποίησης παιδιών

H Apple βάζει τέλος και επίσημα σε μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προτάσεις της, ένα σχέδιο για σάρωση εικόνων iCloud για ενδείξεις υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (ή CSAM).