Μπορείτε πλέον να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το Apple App Store

Apple App Store προ-παραγγείλετε εφαρμογές, Μπορείτε πλέον να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το Apple App Store

Όσοι έχουν στην κατοχή τους μια ηλεκτρονική συσκευή της Apple, θα είναι φυσικά εξοικειωμένοι με το App Store. Η φετινή χρονιά ήταν σημαδιακή για την εφαρμογή λήψης… εφαρμογών του Cupertino, καθώς επανασχεδιάστηκε από την αρχή, αλλάζοντας κατά πολύ την εμπειρία πλοήγησης.

Παρά την προαναφερθείσα μεγάλη τροποποίηση του App Store, εκείνη αφορούσε μόνο την εφαρμογή του iOS και όχι εκείνες των macOS, WatchOS και tvOS. Η Apple λοιπόν φαίνεται πως επιφύλασσε κάτι ακόμα για τους κατόχους των συσκευών της, προσθέτοντας αυτή την φορά μια δυνατότητα σε όλα τα App Stores των πλατφορμών λογισμικού του οικοσυστήματος. Μπορεί να μην είναι κάτι το συνταρακτικό, όμως θα διευκολύνει πολλούς χρήστες, κυρίως όσους αρέσκονται στην λήψη και δοκιμή διαφόρων apps ή games.

Συγκεκριμένα, πλέον οι developers θα είναι σε θέση να προσφέρουν την δυνατότητα προ-παραγγελίας της εφαρμογής τους, δίνοντας ταυτόχρονα στους κατόχους iPhones, iPads, iPod Touches, Apple Watches, Apple TV και Mac υπολογιστών την επιλογή να… κλείσουν από νωρίς το αγαπημένο τους app/παιχνίδι. Η προ-παραγγελία θα γίνεται είτε με την προκαταβολή του ποσού, είτε δωρεάν. Αν η ομάδα ανάπτυξης πίσω από την εφαρμογή επιλέξει το πρώτο ενδεχόμενο, τότε θα υποχρεούνται να διασφαλίσουν πως οι καταναλωτές που προ-παραγγείλουν το ψηφιακό προϊόν τους θα χρεωθούν την χαμηλότερη τιμή, αν εκείνη αλλάξει από την στιγμή που καταχωρήθηκε το αίτημα τους.

Apple App Store προ-παραγγείλετε εφαρμογές, Μπορείτε πλέον να προ-παραγγείλετε εφαρμογές από το Apple App Store

Πολλοί χρήστες, ιδιαίτερα οι gamers, θα βρουν την νέα δυνατότητα αρκετά βοηθητική, ειδικά αν οι developers προωθούν την προ-παραγγελία ενός παιχνιδιού με κάποιο σχετικό bonus ή πρόσβαση νωρίτερα στο περιεχόμενο (κάτι που μπορεί να γίνει και σε άλλη εφαρμογή), όπως δηλαδή συμβαίνει στην βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών. Να σημειωθεί πως τα τελευταία χρόνια η Google παρείχε μια παρόμοια δυνατότητα μέσω του Play Store (“pre-register”), αλλά οι χρήστες που έκαναν το σχετικό αίτημα λάμβαναν απλώς μια ειδοποίηση όταν η εφαρμογή ήταν διαθέσιμη και όχι το ίδιο το app.

Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια ουσιαστική προσθήκη στο App Store, όπως προαναφέρθηκε. Όμως, οποιεσδήποτε νέες δυνατότητες που ενσωματώνουν οι κατασκευαστές στις συσκευές μας είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες. Αναμένουμε στο μέλλον για ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα προστεθούν στο Apple App Store, το οποίο θα κλείσει την χρονιά με σημαντικές παραμετροποιήσεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.