YouTube app για iOS, Τώρα μπορείς να βγάλεις και λεφτά από όσους βλέπουν το video σου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, ξεκίνησε η διάθεση της νέας εφαρμογής του YouTube για iPhone και iPad, η οποία δεν θα βρίσκεται πλέον προεγκατεστημένη στις συσκευές, αλλά θα πρέπει ο χρήστης να την κατεβάζει μόνος του. Η νέα έκδοση υποστηρίζει διαφημίσεις και μπορεί να επιφέρει κέρδη εάν είναι πολλοί αυτοί που βλέπουν το video σου από τη συσκευή τους.

Με το YouTube app μπορεί κανείς να παρακολουθήσει official videos, να δει ένα channel guide για τα κανάλια στα οποία έχει κάνει subscribe, να χρησιμοποιήσει νέα εργαλεία αναζήτησης και πιο εύκολο τρόπο διαμοιρασμού του video που άρεσε σε κάποιον. Με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που κάποιος μπορεί να κερδίσει χρήματα από όσους βλέπουν τις διαφημίσεις στο site του, έτσι και μέσω των videos στις κινητές συσκευές, κάποιος θα μπορεί να κερδίσει χρήματα εάν το video που ανεβάζει έχει πολλά views και πολλά διαφημιστικά κλικ.

Εάν συνυπολογιστεί το ότι η Google υπολογίζει πως τα views από κινητά είναι περίπου 1 δισεκατομμύριο καθημερινά, δηλαδή το 25% της συνολικής ημερήσιας θέασης, τότε δεν μπορούμε παρά να πούμε ότι η ανανεωμένη εφαρμογή είναι μεγάλη υπόθεση…

, YouTube app για iOS, Τώρα μπορείς να βγάλεις και λεφτά από όσους βλέπουν το video σου

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Και το διαζύγιο συνεχίζεται…

Petran

Μόλις την κατέβασα! Είναι πολύ καλύτερη και γρηγορότερη, από την ενσωματωμένη εφαρμογή youtube που βρίσκεται στο iOS!

Periklis T.

Παιδιά για ipod δεν υπάρχει;

Αγγελος

φιλε μου petran δεν την βρισκω στο app store! εσυ πως την βρηκες?

Aris

εγω την βρηκα εδω αλλα δεν κατεβαινει….
https://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8

Spirus

ούτε εγώ την βρίσκω!!!Δεν πρέπει να έχει ανέβει ακόμα στο ελληνικό Appstore

Γιώργος

Μου εχουν σπασει τα νευρα οι διαφημισεις του YouTube στο Android. Συνεχεια μ δειχνει την διαφημιση της wind για το νεο της 3G σχεδον σε ολα τα βιντεο που παρακολουθω. Αμα ηθελα να δω διαφημισεις θα ανοιγα την τηλεοραση. Ελεος δηλαδη πια…

Petran

Υπάρχει και στο Ελληνικό App Store.
Πηγαίνετε στο “search” του App Store και πληκτρολογήστε: youtube google, inc.

tolken

Ουτε εμενα φενοτανε στο ελληνικο iphone app store. Ουτε καν το itunes δεν το εβρισκε. Εκανα search with Bing “new youtube ios” και μολις βρηκε καποιο αρθρο μπηκα πατησα το λινκ και εμφανιστηκε για στο itunes greek. Install and ready. 🙂

GeorgeD

Για όσους δεν το βρίσκουν στο appstore:

https://itunes.apple.com/app/youtube/id544007664

SonicYouth

Για δοκιμάστε απο εδω https://itunes.apple.com/gr/app/youtube/id544007664?mt=8

angelos

Για iPad δεν υπάρχει ? Mου το εμφανίζει μόνο για το iPhone.

Apostolis

Τι λέτε ρε παιδιά ….???? φυσικά και υπάρχει στο ελληνικό app store …Την κατέβασα και στο iPhone 4s και στο iPad 2….

Γιάννης

Ρε παιδιά είστε σοβαροί; Είναι εφαρμογή για iPad ? απο που και ως που ? με το x2 λίγο μεγαλώνει και φυσικα χάνει την ποιότητα …ελπίζω η google να το διορθώσει άμεσα γιατι δεν μας βλέπω καλα .. Μα αυτη η ……….. Αναβάθμιση ποτε θα ρθει να πάρει ο . . . . . . . Να πάρει … Πόσες ώρες περιμένω γαμωτο -_- !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.