YouTube: Δοκιμάζει αλλαγές στα σχόλια του Android App

YouTube, YouTube: Δοκιμάζει αλλαγές στα σχόλια του Android App

Τον Απρίλιο του 2020 το YouTube επανασχεδίασε την ενότητα των σχολίων στην εφαρμογή για Android συσκευές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει εκεί.

Σύμφωνα με διάφορες διαρροές στο Internet το YouTube τεστάρει διάφορες νέες εκδοχές για τον τομέα των σχολίων στην εφαρμογή για Android.

Μια παραλλαγή δείχνει ένα κορυφαίο σχόλιο με ένα πεδίο για να εισαχθούν λέξεις από τον χρήστη κάτω από αυτό και ένα κουμπί που επιτρέπει να δεις όλα τα σχόλια δίπλα του. Μία άλλη παραλλαγή απλώς εμφανίζει ή αποκρύπτει τα σχόλια με δύο βέλη που δείχνουν προς τα πάνω και προς τα κάτω για ένα πιο εμφανή “Προβολή όλων” και μία άλλη παραλλαγή διαθέτει την επιλογή να δημοσιευτεί ένα σχόλιο χωρίς καν να να χρειαστεί να κοιτάξεις άλλα σχόλια.

Φυσικά είναι γεγονός ότι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποιο από τα στυλ που βλέπουμε θα εφαρμοστεί στην πράξη (μπορεί να μην είναι και κανένα από αυτά) αν και το πρώτο στυλ φαίνεται να είναι το πιο εύχρηστο.

θα βρείτε την εφαρμογή του YouTube για Android συσκευές εδώ.

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.