YouTube: Έρχεται το “Most Replayed” – Βρίσκει τα πιο δημοφιλή μέρη των βίντεο

youtube, YouTube: Έρχεται το “Most Replayed” – Βρίσκει τα πιο δημοφιλή μέρη των βίντεο

Το Youtube πλέον θα επισημαίνει τα μέρη των βίντεο που “αναπαράγονται περισσότερο” στο web player και στην εφαρμογή για κινητά. Η δυνατότητα “Most Replayed” ήταν αρχικά διαθέσιμη στους συνδρομητές του Youtube Premium, αλλά πλέον μπορούν όλοι να τη χρησιμοποιήσουν.

Τα δημοφιλή μέρη θα φαίνονται από ένα γράφημα που εμφανίζεται πίσω από τη γραμμή προόδου του βίντεο. “Αν το γράφημα είναι υψηλό, τότε αυτό το μέρος του βίντεο έχει επαναληφθεί συχνά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το γράφημα για να βρείτε και να παρακολουθήσετε γρήγορα αυτές τις στιγμές”.

youtube, YouTube: Έρχεται το “Most Replayed” – Βρίσκει τα πιο δημοφιλή μέρη των βίντεο

Aυτό μπορεί να βοηθήσει πολύ με βίντεο μεγάλης διάρκειας ή με εκείνα που δεν έχουν χωριστεί σε ενότητες.

Το YouTube ανακοίνωσε τη λειτουργία μαζί με μια σειρά άλλων αλλαγών που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την παρακολούθηση μεγαλύτερων βίντεο, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τρόπου επαναφοράς τμημάτων βίντεο και μιας επερχόμενης δοκιμαστικής περιόδου για συνδρομητές Premium που επιτρέπει στους χρήστες να «αναζητούν την ακριβή στιγμή σε ένα βίντεο που θέλουν να δουν».

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.