YouTube: Κυκλοφορεί η νέα επανασχεδιασμένη προβολή playlist

YouTube playlists, YouTube: Κυκλοφορεί η νέα επανασχεδιασμένη προβολή playlist

Τους τελευταίους μήνες, το YouTube Music έχει υποστεί μερικές λεπτές οπτικές αλλαγές σε πολλές πλατφόρμες.

Οι προγραμματιστές έδωσαν στην εφαρμογή κουμπιά Material You και μια επανασχεδιασμένη καρτέλα βιβλιοθήκης, μεταξύ άλλων τροποποιήσεων στη διεπαφή. Τον Ιούλιο, κυκλοφόρησε η beta έκδοση για μια βελτιωμένη σχεδίαση για λίστες αναπαραγωγής, αρχικά διαθέσιμη σε tablet Android και αργότερα σε ορισμένα τηλέφωνα. Τώρα, φαίνεται να κυκλοφορεί σε πολλές περισσότερες συσκευές παγκοσμίως.

Η νέα εμφάνιση για λίστες αναπαραγωγής μοιάζει ακριβώς με τον επανασχεδιασμό της προβολής άλμπουμ, με μεγαλύτερα, πιο εμφανή εξώφυλλα. Πάνω από αυτό βλέπουμε τις λεπτομέρειες του προγράμματος μεταφόρτωσης και το όνομα και η περιγραφή του playlist παρακάτω. Αυτή είναι μια όμορφη αλλαγή από την ελαφρώς ακατάστατη προηγούμενη προβολή, όπου το όνομα της λίστας αναπαραγωγής και οι πληροφορίες του προγράμματος μεταφόρτωσης ήταν όλα στριμωγμένα δίπλα στο εξώφυλλο.

YouTube playlists, YouTube: Κυκλοφορεί η νέα επανασχεδιασμένη προβολή playlist

Τα κουμπιά για τα χειριστήρια αναπαραγωγής αλλάζουν επίσης. Η παλιά προβολή YouTube Music είχε εμφανή ορθογώνια κουμπιά για Τυχαία αναπαραγωγή και Αναπαραγωγή, με επιλογές επεξεργασίας και λήψης λιστών αναπαραγωγής με μικρότερα κουμπιά κάτω από τις πληροφορίες του προγράμματος μεταφόρτωσης. Στη νέα προβολή, θα δείτε ένα έντονο κυκλικό κουμπί Αναπαραγωγή κάτω από την περιγραφή της λίστας αναπαραγωγής που πλαισιώνεται από κουμπιά για Επεξεργασία, Λήψη και Κοινή χρήση της λίστας αναπαραγωγής ή του άλμπουμ. Ωστόσο, θα παρατηρήσετε ότι το κουμπί Τυχαία αναπαραγωγή δεν είναι άμεσα ορατό στη νέα διάταξη

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.