YouTube Messenger: Νέα λειτουργία για να μην βγαίνεις ποτέ από το app

Σε καθημερινή βάση είναι τεράστιος ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν το YouTube και η Google σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί ακόμη καλύτερα τον αριθμό αυτόν. Θέλει οι χρήστες του YouTube να μην βγαίνουν από την εφαρμογή αν π.χ. θέλουν να στείλουν ένα video.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι χρήστες θα μπορούν όχι μόνο να μοιράζονται με τους φίλους τους τα video που θέλουν, χωρίς να βγαίνουν από το YouTube, αλλά θα υπάρχει και η δυνατότητα της συνομιλίας.

Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι ένα ειδικό feature που θα προστεθεί στο YouTube, όμως η ιδέα για ένα YouTube Messenger δεν ακούγεται άσημη. Μπορεί να δούμε κάτι αντίστοιχο με το Facebook και Facebook Messenger. Το YouTube Messenger θα κάνει πιο εύκολες τις συζητήσεις μεταξύ δυο ατόμων ή ομάδας ατόμων.

Είναι μια κίνηση που θα ωφελήσει το ίδιο το YouTube, μιας και τώρα όλα τα videos μοιράζονται μέσω άλλων social media όπως Facebook, Twitter ή Tumblr. Προς το παρόν η νέα πλατφόρμα είναι διαθέσιμη σε μικρό αριθμό χρηστών, οι οποίοι μπορούν να τη δοκιμάσουν και να στείλουν προσκλήσεις σε άλλους και δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα διατεθεί επίσημα.

Αυτό μπορεί να είναι ένα νέο βήμα για το YouTube, όμως έχει το τεράστιο πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται μια νέα βάση χρηστών, καθώς αυτή που διαθέτει είναι ήδη τεράστια. Στόχος του YouTube είναι να ενισχύσει τη θέση του έναντι του Facebook, το οποίο αναπτύσσεται ταχύτατα με όλο και περισσότερους χρήστες να ανεβάζουν απευθείας τα videos χωρίς να πηγαίνουν στο YouTube.

Πως σας φαίνεται η ιδέα;

youtube messenger, YouTube Messenger: Νέα λειτουργία για να μην βγαίνεις ποτέ από το app

youtube messenger, YouTube Messenger: Νέα λειτουργία για να μην βγαίνεις ποτέ από το app

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis

αυτό είναι που έπρεπε να είχε κάνει αντί το G+ που δεν είχε επιτυχία!!! 😉

Λευτερης

Ας προσθεσει πρωτα τη δυνατοτητα να επεξεργαζεσαι τα σχολια σου και να μπορεις να κανεις like μεσω της εφαρμογης και μετα βαζει και messenger

Konstantinos

Επειδή δεν κατάλαβα τίποτα (από εκεί να καταλάβεις επιτυχία). Αυτό θα είναι ένα messenger που θα στέλνω βίντεο σε youtubers ή ένα messenger integration του facebook messenger.

Παρακολουθώ συζητήσεις κάτω από βίντεο και ως επί το πλείστον είναι χαζομάρες, ανούσια και spam. Ένα messenger δεν ξέρω πως μπορεί να βοηθήσει το youtube το οποίο ήδη έχει το πλεονέκτημα ότι είναι κομμένο και ραμμένο για βίντεο. Το facebook όχι… και ποτέ δε θα γίνει. άρα;

GiannisS7

Αυτο π πρεπει να κανει για το youtube ειναι η εφαρμογη να αναπαραγει ηχο και σαν ειναι στο backgroud .εχω ευτυχως εχω windows split λογο S7 😀 το υπολοιπο κοινο ομως ????????

panossd

@giannis S7 υπάρχουν ευτυχώς στο iOS εφαρμογές αντίστοιχες του youtube που συνεχίζουν και στο παρασκήνιο..λογικά θα υπάρχουν και παρόμοιες στο Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.