YouTube: Νέο mode ειδικά σχεδιασμένο για τα foldable smartphones

, YouTube: Νέο mode ειδικά σχεδιασμένο για τα foldable smartphones

Το Samsung Galaxy Z Flip είναι το δεύτερο foldable smartphone του Νοτιοκορεάτικου κολοσσού, το οποίο κυκλοφόρησε μαζί με τα Galaxy S20. Το smartphone της εταιρείας ενσωματώνει νέα χαρακτηριστικά και προσπαθεί να φέρει νέες εμπειρίες στους χρήστες με τον μηχανισμό αναδίπλωσης, ο οποίος έχει την ικανότητα να στέκεται και σε ενδιάμεσες θέσεις.

Το YouTube προχώρησε στην δημιουργία ενός mode το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για τα foldable smartphone ώστε η εμπειρία των χρηστών να αυξηθεί σημαντικά. Πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες των Galaxy Z Flip θα μπορούν να χωρίσουν την οθόνη στην μέση. Το πάνω μισό θα χρησιμοποιείται για την αναπαραγωγή του βίντεο, ενώ στο κάτω μισό ο χρήστης θα μπορεί να αναζητήσει, να διαβάσει σχόλια και την περιγραφή του βίντεο.

, YouTube: Νέο mode ειδικά σχεδιασμένο για τα foldable smartphones

Σύμφωνα με την Samsung, το Flex mode του YouTube δέχτηκε αλλαγές και πλέον δεν παίζει κανένα ρόλο το aspect ratio του βίντεο. Τα square και vertical video θα εμφανίζονται σχεδόν σε ολόκληρο το πάνω μέρος ενώ τα βίντεο με aspect ratio 16:9 θα αφήνουν μαύρα bezel πάνω και κάτω.

Το νέο χαρακτηριστικό αναπτύχθηκε σε συνεργασία της Google με την Samsung και θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Galaxy Z Flip ωστόσο αναμένεται να το υποστηρίξουν και τα υπόλοιπα flagship smartphone.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Μου αρέσει η ιδία των foldable, ειδικά οι δύο υλοποιήσεις της Samsung μέχρι τώρα μοιάζουν υποσχόμενες. Φαίνεται μακρύς ο δρόμος ωστόσο μέχρι να γίνουν αξιόπιστες επιλογές για καθημερινή χρήση και φυσικά κάτι πρέπει να γίνει με το κόστος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.