Υoutube: Αν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ΑΙ μοιάζει ή ακούγεται σαν εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε την κατάργησή του

Youtube, Υoutube: Αν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ΑΙ μοιάζει ή ακούγεται σαν εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε την κατάργησή του

H παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού, προσφέρει διασκέδαση και χρησιμότητα και μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες.

Η τεχνητή νοημοσύνη «δημιουργεί» πράγματα, αλλά στηρίζεται σε πράγματα που υπάρχουν ήδη, συμπεριλαμβανομένων και πραγματικών ανθρώπων. Και τώρα, το YouTube έχει προσθέσει αθόρυβα μια πολιτική που σας επιτρέπει να ζητήσετε την κατάργηση περιεχομένου που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη και το οποίο διαθέτει “ομοίωσή σας”.

Η νέα πολιτική σάς επιτρέπει να επισημαίνετε βίντεο που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη, εάν η τεχνητή νοημοσύνη έχει δημιουργήσει κάτι που μοιάζει ή μοιάζει με εσάς. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο εάν το YouTube μπορεί να το επιβάλει, ανάλογα με το πώς θα καθορίσει εάν το περιεχόμενο που δημιουργείται μοιάζει με εσάς.

Το YouTube λέει ότι θα χρησιμοποιήσει παράγοντες όπως εάν το περιεχόμενο είναι αλλαγμένο και εάν το άτομο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο.

Επιπλέον, το YouTube θα λάβει υπόψη εάν το περιεχόμενο είναι παρωδία ή σάτιρα, εάν περιλαμβάνει δημόσιο πρόσωπο ή γνωστό πρόσωπο, επίσης, εάν υπάρχει «ευαίσθητη συμπεριφορά», όπως έγκλημα, βία, έγκριση ενός προϊόντος ή ενός πολιτικού υποψηφίου.

Η νέα πολιτική εμπίπτει στις παραβιάσεις απορρήτου του YouTube και απαιτούνται αξιώσεις πρώτου μέρους. Η εξαίρεση είναι μόνο εάν το άτομο είναι ανήλικο, δεν έχει πρόσβαση σε υπολογιστή ή έχει πεθάνει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Google YouTube

YouTube Premium: Μάλλον θα αποκτήσει νέα συνδρομητικά προγράμματα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε πολλές λειτουργίες για τους συνδρομητές του YouTube Premium αλλά εργάζεται και σε άλλες ακόμα δυνατότητες.

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.

Software YouTube

YouTube: Νέοι ηλικιακοί περιορισμοί σε περιεχόμενο που σχετίζεται με όπλα

Το YouTube αλλάζει συνεχώς, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και ενισχύοντας τον τύπο περιεχομένου που μπορεί να υπάρχει στην πλατφόρμα.

Software YouTube YouTube Music

YouTube Music: Η έκδοση web θα θυμάται εσάς και το τελευταίο τραγούδι σας

Η έκδοση web του YouTube Music λειτουργεί πλέον περισσότερο όπως οι εφαρμογές Android και iOS απομνημονεύοντας το τελευταίο τραγούδι που παίχτηκε.