YouTube «Playables»: Διαθέσιμα για όλους τα δωρεάν mobile παιχνίδια

Youtube Playables, YouTube «Playables»: Διαθέσιμα για όλους τα δωρεάν mobile παιχνίδια

Το YouTube κάνει διαθέσιμα τα παιχνίδια για κινητά ευρέως και για όλους, ανακοινώνοντας την επίσημη κυκλοφορία των “Playables” στην εφαρμογή της πλατφόρμας.

Τα Playables είναι δωρεάν παιχνίδια που μπορούν να παιχτούν στον ιστότοπο του YouTube ή στην εφαρμογή YouTube. Υπάρχουν περισσότερα από 75 διαθέσιμα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των Angry Birds Showdown και Cut the Rope.

Το YouTube εστιάζει σε “ελαφριά, διασκεδαστικά παιχνίδια”, έτσι πολλές από τις επιλογές είναι παιχνίδια που προορίζονται να παίζονται για σύντομο χρονικό διάστημα, mini games για να περάσεις λίγο χρόνο. Η πρόοδος του παιχνιδιού αποθηκεύεται και το YouTube παρακολουθεί τις καλύτερες βαθμολογίες όλων των εποχών.

Τα παιχνίδια με δυνατότητα αναπαραγωγής ήταν διαθέσιμα για μικρό αριθμό χρηστών σε επιλεγμένες αγορές, καθώς το YouTube έχει δοκιμάσει τη λειτουργία, αλλά από σήμερα, τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα σε όλους και είναι πιο ευρέως διαθέσιμα.

Το Netflix έχει προσφέρει μια επιλογή παιχνιδιών εντός εφαρμογής από το 2021 και έχει αρχίσει να δοκιμάζει παιχνίδια και στο Apple TV. Άλλες εταιρείες όπως οι New York Times προσφέρουν επίσης αποκλειστικά παιχνίδια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.

Software YouTube

YouTube: Νέοι ηλικιακοί περιορισμοί σε περιεχόμενο που σχετίζεται με όπλα

Το YouTube αλλάζει συνεχώς, προσθέτοντας νέες λειτουργίες και ενισχύοντας τον τύπο περιεχομένου που μπορεί να υπάρχει στην πλατφόρμα.

Software YouTube YouTube Music

YouTube Music: Η έκδοση web θα θυμάται εσάς και το τελευταίο τραγούδι σας

Η έκδοση web του YouTube Music λειτουργεί πλέον περισσότερο όπως οι εφαρμογές Android και iOS απομνημονεύοντας το τελευταίο τραγούδι που παίχτηκε.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Θα σε πηγαίνει απευθείας στο τέλος του βίντεο αν χρησιμοποιείς ad blocker

Εάν πατήσετε για να ξεκινήσει ένα βίντεο στο YouTube και βλέπετε το τέλος του, αυτό σημαίνει ότι ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων “τρέχει” στη συσκευή σας.