Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ | Ανανεώνεται

0

Τα νέα, αισθητικά αναβαθμισμένα καταστήματα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάστηκαν εχθές σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τους συνεργάτες franchisees του Δικτύου στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας. Για τις ανάγκες της παρουσίασης, στήθηκε ένα ανανεωμένο πιλοτικό κατάστημα.

Ενισχύοντας τη σύγχρονη εικόνα του Δικτύου και τη λειτουργικότητα, τα καταστήματα υιοθετούν εξωτερικά το λευκό χρώμα, ενώ εσωτερικά κυριαρχεί το ανοιχτό πράσινο και το πορτοκαλί, για τους τομείς της κινητής τηλεφωνίας και των ψηφιακών προϊόντων αντίστοιχα. Η ανανέωση των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ έρχεται να ενδυναμώσει την εμπειρία που απολαμβάνει ο καταναλωτής που επισκέπτεται ένα κατάστημα του Δικτύου.

«Στρατηγική τοποθέτηση του Δικτύου ΓΕΡΜΑΝΟΣ για το 2008 είναι η εστίαση στην εμπειρία που προσφέρεται στον καταναλωτή μέσα στο κατάστημα», ανέφερε ο κ. Α. Δούκας, Γενικός Διευθυντής Δικτύου Ελλάδος. «Η θετική εμπειρία προϋποθέτει συνεχή ανανέωση, συνεχή προσπάθεια να γινόμαστε καλύτεροι. Γι’ αυτό διαμορφώνουμε το χώρο μας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη μας, να διευκολύνει τις αγορές του σε ένα καλαίσθητο, σύγχρονο περιβάλλον. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο δυνατό ρυθμό, ώστε να παραμείνουμε πρώτοι στην προτίμηση των καταναλωτών».

Η ανανέωση των 425 καταστημάτων του Δικτύου θα ξεκινήσει να υλοποιείται τον Οκτώβριο και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2008.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα