Acer Bulgari, Ετοιμάζει Windows 8 tablet με Intel Haswell και οθόνη WQHD 2560×1440 pixels

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog, η Acer ετοιμάζει tablet με λειτουργικό σύστημα Windows 8 και τον επεξεργαστή νέας γενιάς Intel Core i3 Haswell που θα παρουσιάσει και επίσημα η Intel μέσα στον επόμενο μήνα. Η κωδική του ονομασία είναι Acer Bulgari και έχει οθόνη 11.6 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 2560×1440 pixels, 4GB μνήμη RAM, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, υποδοχή για κάρτες μνήμης και κάμερα 8 Megapixel.

Acer Bulgari W8, Acer Bulgari, Ετοιμάζει Windows 8 tablet με Intel Haswell και οθόνη WQHD 2560×1440 pixels
Στην εικόνα απεικονίζεται το Acer W510 που κυκλοφορεί με Windows RT.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nerven

Ανυπομονώ να δω πρώτα Notebooks haswell GT3 17.3″ να τσιμπήσω. Άντε να έρθει η computex!

Solon

Δεν ‘πα να ‘χει και τον core i7…αν το βάρος του δεν είναι κάτω από 600 γραμμάρια δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν tablet.

keysmith

αυτά τα win8 σε ταμπλέτες όλο έρχονται να κατακτήσουν την αγορά και ακόμα στο δρόμο είναι.. :/

όχι τις ταμπλέτες δεν θα κατακτήσουν αλλα και τα desktop θα χάσει η MS με αυτά που κάνει. Ποιος την διοικεί θα ήθελα να ξέρω άνθρωποι της google?

ότι έχει γεμίσει ο τόπος με android ταμπλετς από 50€ μέχρι 450€ ευρώ (για κάθε πορτοφόλι) που κάνουν καλά την δουλειά τους (αποστολή τους το ιντερνετετ βασικά) και ότι κάτι πρέπει να κάνει για αυτήν την κατηγορία η MS, το έχει καταλάβει? Αν ελπίζει με τέτοια (καλά δεν λέω) tablet να κερδίσει την μάχη των tamblet έχει ήδη χάσει πιστεύω.

Nikos

WQHD 2560×1440 pixels δεν πανε μαζι…το Desktop περιβαλλον θα φαινεται υπερβολικα μικρο δυστυχως αυτα ειναι τα προβληματα με τα Windows.

Alexandros

Μα πότε θα σκάσει η φούσκα του tablet(;) Τα πιο άχρηστα gadget ακόμα και από τα mp3 players. Όλη τη δουλειά την κάνουν μια χαρά τα κινητά των 5 ιντσών.

Tech-νό

Από πάντα πίστευα/ήθελα tablet που να τρέχει “κανονικά” Windows (desktop δηλαδή) και να μπορείς να κάνεις ακριβώς ότι και στο pc (και με τα κατάλληλα περιφερειακά να μη διαφέρει από pc). Τώρα είναι τεχνολογικά δυνατόν, απλώς “πρόλαβε” η Apple/Google και παρόλο που πίστευα ότι τα Andoid/iOS σε tablet ήταν το ενδιάμεσο στάδιο μέχρι full-Windows εμπειρία, ίσως να μην είναι τελικά έτσι λόγω βραδυκίνητων και κακών επιλογών από πλευράς Microsoft.

nikmour

@Alexandros συμφωνώ μαζί σου αλλά αυτό είναι με full windows 8 και όχι RT. Δηλαδή δεν είναι άχρηστο όπως όλα τα άλλα tablet.
Αυτό που πρέπει να δούμε είναι διάρκεια μπαταρίας και φυσικά τιμή.

vasilis

πάνε τα snapdragon στα tablets, περάσαμε σε άλλες ταχύτητες.

tech21man

Και παλι, θα πρεπει να μπει ενας διαχωρισμος στα οικοσυστηματα ομως. Γκρινιαζω συνεχεια οτι πολλα πραγματα δεν μπορω να κανω καθολου με tablets και λοιπα φεροντα android ios κτλ και γινονται μονο με desktop os. Αυτο που λεει ο nickmur παραπανω ειναι σωστο. Τα tablets κατα βαση δε διαφερουν απο τα τηλεφωνα που επι της ουσιας ειναι μεγενθυμενα ipod απο την εποχη του πρωτου iphone. Καλα multimedia, μη δυναμικο browsing, αθλια flash τον πρωτο καιρο, ψιλο ικανοποιητικο αργοτερα και παλι για android και μονο. No flash στο τελος. Δεν προκειται ποτε να συνεργαστουν με επαγγελματικα προγραμματα (οσοι επαγγελματιες περνανε απο το χωρο μου χρησιμοποιουν lenovo με τη…γραφιδα στις παμπαλαιες πιεστικες οθονες. τακ τακ). Οχι σωστα office. Στο τελος της ημερας η επιτυχια τους (για μενα και ειναι πολυ μεγαλη) ειναι οτι σκοτωσαν μαζι, πολλες υποκατηγοριες. Netbook για οσους χρηστες δεν ηθελαν κατι παραπανω σε laptop, ακριβα multimedia player, compact φωτογραφικες (ασχετα αν δεν τις ποιανουν σε ποιοτητα), το …psp. Και το γεγονος οτι τα εχεις παντα μαζι σου. Αξεπεραστο. All in one συσκευη καταγραφεας και το παιρνεις και στο κρεβατι ξαπλα. Αν το νεο tablet τρεχει με τη μια ο,τι δεν μπορουν να κανουν τα κουτσουρεμενα RT, ios και ακομη… Συνέχεια »

sosimple

Καλα οι περισσοτεροι σχολιαζουν χωρις να εχουν παρει χαμπαρι οτι η ειδηση μιλα για ελαφρι λεπτο ταμπλετ που τρεχει την πληρη εκδοση των win8 και οχι εφαρμογες κινητων.. 2η μερα σημερα με win 8 tablet (Lenovo lynx k3011 11.6 ιντσες 600 γρ περιπου) και εχω ξετρελαθει.. Ολα τα αλλα φαινονται ηδη παιχνιδακια, iPad, android, παρα τις παιδικες ασθενειες που οντως ακομα εχουν τα win8 tablet. Με μια συσκευη σαν της ειδησης παραπανω, απλα πετας ολες τις υπολοιπες συσκευες συμπεριλαμβανομενου και του pc..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.